stjärnorna lyser i taket

det är dax nu, sängen väntar och ögonen börjar kännas torra. kroppen är sådär lagom seg så det är svårt att komma upp ur den sköna fåtöljen. men nu måste  jag. imorgon ringer klockan halv åtta. och jag vill sågärna hinna läsa lite ur topphälsa. <3 tänk att man kan bli så fäst vid en tidning.  jag har bytt ut alla negativa och nerdragande böcker osv till glada och självläkande böcker. och topphälsa är verkligen en riktigt bra må bra tidning! titta på mig bara, vad jag är glad :D

tack för era kommentarer om boken. blev verkligen jätteglad! det är så svårt att visa sin glädje genom ord, men jag hoppas ni ser och känner hur glad jag blev! min bästa vän ringde mig när hon läst inlägget och sa hur bra hon tyckte det var. då blev jag ännu gladare! <3 så nu kommer jag somna gott och vakna upp till en ny bra dag! nämligen fredag! helt underbart med helg igen. på tisdag åker jag till my i hässleholm, vi får nästan fyra dagar tillsammans av mys, film, skratt, kramar, shopping mm. längtar så himla mycket ska bli underbart att få krama om henne igen. jag är så glad för mina vänner. jag har några få nära vänner och dom är jag oerhört rädd om. jag har vänner som vet att jag finns och jag vet att dom finns. och den vänskapen värdesätter jag högt!

nu ska jag sjunka ner i gosiga sängen, lägga mig på spikmattan, bläddra i favorittidningen och ringa min andra halva och säga hur mycket jag älskar honom. min skatt.

bjuder på en jättefin låt. jag älskar den och den går varmt när jag skriver i min bok (:

sov så gott alla prinsar och prinsessor. och dröm sött!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback