årets första glögg & pepparkakor

god kväll vänner (: mår ni bra? jag mår prima ballerina. ska snart sätta på en film, men innan det blir det värma lite glögg och lägga fram lite pepparkakor. mums. julfeeling (: ska sätta upp en ljusslinga sen på balkongen också. kommer bli så fint! och imorgon ska vi förbi bolagret och köpa julstjärnor som ska upp tills söndag då det redan är första advent. tiden rusar. mysigt med jul. ska nog ta och åka till stan snart och strosa runt lite och kika julklappar.

har precis ätit middag och ska som sagt bara mysa ikväll. ta det lugnt och titta film. blir nog någon komedi skulle jag tro (: ta och tända ljus och krypa ner under filten. har redan sett avsnittet av husfruarna som är ikväll. så ja, (: har köpt ett par fina kuddar på rusta. helt i silvriga paljetter. alle tycker dom ser galna ut, men jag älskar dom passar utmärkt ihop med silverdetaljerna på väggen bakom soffan så jag är mer än nöjd (:

hrm. jag ska väl ta och fixa lite här (: vi hörs sen. puss&kram! <3 ha en jättemysig kväll allihopa!



mej idag.



Kommentarer
Postat av: Petra

ha! tänk, jag gjorde slag i saken och köpte röd toning i helgen. Saknar mitt röda rufs från gymnasiet. Men de blev inte alls sådär rött som jag hoppats. typiskt. din hårfärg är väldigt röd och fin!

2009-11-26 @ 16:19:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback