hemma.

god morgon! (: nu är jag hemma igen. älsklingen körde förbi mamma och hämtade upp både mig och jimmy som också sov över hos mamma. sen körde vi hem honom och nu är vi också hemma. har duschat och ska hoppa i säng snart. trött! skönt att sova några timmar till.

vi hade det jättekul igår! :D först halloween middagen hos mamma. utspökat i lägenheten och sen var alla så fint utklädda till häxor. jag tycker mer att jag såg ut som en punkare :P men men. ni ska få se bilderna sen, ser inte helt klok ut, men men (; det är ju halloween. efter middagen gick jag, mamma, cicci och jimmy ut på krogen. värdelös musik och bara massa huddingebo = (man känner allt och alla som är ute) men vi hade det kul. fick någon igel efter mig som bara vägrade inse att jag är GIFT. sa det gång på gång. "jaha, men du är ju söt ändå.." bah. hur som helst. mamma gick hem någon timme innan oss och jag och jimmy följde med cicci till tåget och sen gick i arm i arm till grillpalatset och köpte varsinn meny med hamburgare och pommes. mums! gick hem till mamma och somnade. helkul kväll :D tack alla ni som var med.

idag är det söndag och jag och mamma ska ha pysselkväll med virkning och jag ska fixa lite bokstäver i dekorplast. blir jag klar fotar jag, annars får ni se såfort jag blir klar. (: kommer nog bli fint! ska kolla på film och sånt också. mysigt (: på dagen ska jag bara försöka bli av med min baksmälla, städa och fixa här hemma. och umgås med alle! <3

nu ska jag hoppa i säng brevid världens bästa make och sova några timmar! vi hörs igen sen. med bilder från kvällen igår!

puss&kram tills dess!



Kommentarer
Postat av: Tessan-mamma till Alicia

Hej gumman! Hoppas du hade det trevligt på halloween :)

Vi har inte firat det alls med tanke på det som har hänt! Läser du min blogg nåt? Tänkte eftersom att du inte har skrivit nåt i min blogg eller skickat sms :(



Kram

2009-11-01 @ 18:31:14
URL: http://youremyangel.blogg.se/
Postat av: Tessan-mamma till Alicia

Tyvärr kan vi inte ses just nu, pga dålig ekonomi! Det får bli när jag har fått pengar då i såna fall.. Fina bilder du har laddat upp från Halloween :) ser mysigt ut!

Hoppas du mår bra annars?

Kramis

2009-11-03 @ 17:49:36
URL: http://youremyangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback