baka baka.

lite tråkigt att bara sitta vid datorn/kolla på film. älsklingen är rastlös och har tränat nyligen. han hoppade in i duschen nyss och jag skriver upp vad som ska inhandlas till bullbaket. ska bli riktigt mysigt <3 du och jag älskling. kan inte bli bättre än såhär! för mig är du perfekt! så, när han har duschat så ska han åka och handla lite på ica. jag hoppas att jag orkar med en mysig höstpromenad senare, behöver verkligen lite luft. en gosig stor stickad kofta, varma vantar, halsduk och världens bästa vid min sida. det är verkligen vackert ute nu. ser ut som en saga. solen lyser upp dom vackra färgsprakande träden och det är lugn och ro i luften. älskar det! går runt med en myskänsla i kroppen under det här mörka halvåret och mår så bra som det bara går. njuter för fullt.

ska pyssla lite i köket nu, tända lite ljus och göra en kopp te. vi hörs senare underbara ni. ha en bra dag nu. puss&kram (:





Kommentarer
Postat av: Petra

Tack!



Ha en underbar dag du med! En kopp te lät ju gott. Ska jag nog med göra. Förmodligen Friggs blåbär. Men först ska jag ut och fota rönnbär.



Kram

2009-10-13 @ 14:19:34
Postat av: Johannas ordsamling

hur blev bullarna gumman?

blev det någon höstpromenad?



Love <3

saknar dig!!

2009-10-13 @ 22:21:35
URL: http://ordsamling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback