det hör ju till.

god morgon! hoppas ni sovit gott. det har jag, men vaknade med feber, täppt näsa och ont i halsen så jag knappt kan svälja. men det hör ju till. blir alltid sjuk på hösten. sen är jag frisk som en nötkärna resten av året. just nu ligger jag nerbäddad under duntäcket med tvn på i bakrunden, och datorn i knät. mysig start på dagen. älsklingen är ute i köket och gör frukost som vi ska äta här inne. mysigt med frukost på sängen! idag blir det lugn och ro, kan tänka mig att vi kommer plöja massa filmer och dricka mängder med te! och ikväll blir det såklart desperata husfruarna kl 21. läängtar. (:

igår tog vi en sväng till ikea på kvällen, vi fick hjälp med att beställa våran bänkskiva. det är en nyinkommen, så den har inte funnits inne förens nu. så nu är två måttbeställda bänkskivor med utsågningar beställda! kommer bli sååå fint! :D sen hade vi myskväll med iceage och chips, morötter och dipp! en lugn kväll.

nu kom han in med frukosten. vi hörs lite senare. ska lägga upp lite bilder sen också (:

puss&kram.



min tekopp från myskvällen igår. kommer från sia och är gigantisk.



Kommentarer
Postat av: Petra

Verkligen myskopp. Med hjärta och allt. Såg först nu att du är krasslig. Usch. Men det går nog snart över. Med kärlek och ompyssling! Film och bullbak.



Krya på dig nu!

2009-10-13 @ 14:22:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback