När livet är som det borde vara.

uj idag är jag verkligen trött ): hade behövt sova längre, jag hade coachmöte på lyra så det gick inte :p har suttit i soffan här med en filt omkring med och druckit te och lyssnat på avslappnade musik. sånt blir man inte heller piggare av :D men men. ska ta och åka hem snart, men först ska jag skissa lite på studierummet här, ska piffas till och som ni vet älskar jag inredning osv! (:

idag är det sista dagen i skolan för mig, eller den här kursen, ska bli fruktansvärt skönt! för nu har jag verkligen tagit mig igenom ett ämne som jag inte tyckte var kul alls. och jag har ändå fått mycket bra betyg! så det känns skönt. sen är det bara massa roliga saker som jag verkligen ser fram emot nu resten av året. på måndag ska vi åka till ikea och beställa köket, sen så fort det kommer så ska vi sätta igång! efter det är klart ska jag ta mitt körkort och vi ska åka till ullared och shoppa (: kuuul! längesen vi var där nu. och sen är det ju jul och nyår. älsklingen har lyckats byta bort sitt pass på julafton, och det är jag mer än glad för ska jag säga! nyår jobbar han ist, men det är viktigare att ha honom hemma på julafton! <3

jag avslutar sakta men säkert gå på all terapi osv, lyra är det sista jag är kvar på och det är tre veckor kvar nu. sen är jag fri att leva mitt liv som jag vill känns underbart att höra av professionella människor hur glada dom är för att jag utvecklats så mycket det här året, hur kul det är att se hur mycket bättre jag mår. det blir man verkligen glad för <3 och jag känner det själv också. jag älskar mig själv mer och är inte alls lika beroende av att andra säger att jag duger som jag är. för det vet jag att jag gör nu. sen att det är folk som ramlat bort och inte är nöjd med mig som jag är, det får stå för dom. jag är jag och det tänker jag fortsätta vara. alla utvecklas hela tiden. jag var inte den jag var för 1 år sen. och det var säkert inte du som läser det här heller. jag är lycklig! och jag är riktigt nöjd med mitt liv. jag och alexander har det bättre än någonsin och jag har vänner som älskar mig för den JAG är! jag mår bättre, kan faktiskt säga att jag inte mått såhär bra på mycket mycket länge. livet är som det borde vara nu. nu vill jag ha människor runtomkring mig som ger mig någonting, som tar lika mycket som dom ger. man ska aldrig umgås med människor som suger energi ur en. det får en bara att må dåligt.

hur som helst, jag är glad nu! NU är jag verkligen lycklig. jag vet vad jag vill och jag går efter det också!

när jag kommer hem ska jag skriva slutprovet, ingen aning om hur det är upplagt, men jag har pluggat och ja, det går som det går helt enkelt (: man kan ju inte göra mer än sitt bästa. sen har jag lovat att klippa alexander, för han börjar bli långhårig stackarn ^^ och blir det lugn och ro en stund och sen besök hos optikern, ska få mer linser för jag orkar inte eller vill inte ha glasögon när vi ska ut ikväll. och ikväll blir det utgång på krogen med världens bästa mysan och några andra tjejkompisar! kul :D och imorgon ska vi på bio. eller om vi byter dag och går på bio ikväll och ut imorgon, äsch vi får höra med dom andra. trött är jag iallafall :p men då blir man ju roligare (;

jag har en mysig känsla i kroppen, jag mår alltid bäst när det är höst och vinter. mitt psyke ställer in sig på mysiga tankar och jag börjar boa hemma. fixa och pyssla. nu när skolan är slut och innan jag börjar läsa psykologi B så blir det nog lite shopping och piff till lägenheten. mysigt! (:

nej, nu ska jag fixa lite, håller på med en vision board. ni vet vad det är kanske? man klipper och klistrar upp alla sina mål och drömmar och kikar på den varje dag så kommer allt lösa sig. ni som inte läst boken "the secret" borde verkligen läsa den! den är riktigt bra! och peppande för att nå sina livsmål!

nej nu ska jag sluta babbla. blev en del text! (: ska lägga upp lite bilder sen när jag kommer hem som jag och my tog igår (: mindre seriösa, men kul ändå!

ha en jättebra dag allihopa! och ta hand om varandra <3 puss&kram.



bild från förra helgen. funderar på vad jag ska sätta på mig ikväll.. får se (: puss!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback