nyhetsmorgon!

god morgon allihopa! hoppas ni sovit jättegott eller fortfarande sover (: älsklingen gick upp för en stund sen och väntar på snickaren som ska komma vid åtta och kolla på köket (dom ska komma och riva upp golvet imorgon. då får vi en illröd plastmatta att gå på. ^^ bra till jul?! haha. jag ligger nerbäddad under duntäcket och småtittar på nyhetsmorgon. äter en manna frutti och gosar med måns. jag har fått feber igen och alexander tror (han har läst massa på nätet) att han fått körtelfeber, inte alls kul. det sitter i kroppen i 2-4 veckor, ibland ännu längre. vi ska till vårdcentralen idag och kolla upp det. håll tummarna. han har dock alla symtom.. svullnader runt ögonen osv osv. stackars! vi blir alltid sjuka den här tiden på året. sen resten av året är vi friska som nötkärnor.. peppar, peppar! så idag blir det viiila för våran del. sova, vila, film, och massa vatten!

jag väntar på en auktion på tradera. ett nitbälte. fått dille på nitar. inte överdrivet. men svart och nitar. mm (: typ en tight svart klänning, svarta leggings, kängor och nitbälte. får hoppas att jag vinner (:

vi hörs senare. ha en jättemysig dag! nu ska jag titta vidare på nyhetsmorgon! puss&kram!

 



mys sockar från kappahl. ska nog köpa några av dom här. mysigt att strosa runt med hemma nu när det börjar bli kallare <3



Kommentarer
Postat av: Petra

Näej! Usch vad trist. Då tycker jag ni bör unna er minst ett par myssockor var! Gillade de med flätor mycket. Men så älskar jag stickade flätor med.



Krya på er MASSA nu! Skickar kramar från säkerhetsavstånd...( ;

2009-10-22 @ 09:31:45
Postat av: Kajsa

Hej fina fanny =)

nu var det ett tag sen jag kommenterade,fast jag läser dagligen.

Måste bara få skriva att jag verkligen blir glad av din blogg. Går in o läser varje dag för att bli sådär lycklig och glad som du är =)

ALLA dina dar verkar så mysiga och unika, inspireras verkligen av det. Speciellt när man har sånna där trista gråa dagar o kikar in på din blogg, då du skriver att du varit på stan o fikat, pysslat hemma och tagit ett varm skönt bad. Blir genast glad och sugen på att göra nåt istället för att ha tråkigt.

Hoppas ni har det bra där hemma!!

kramis

2009-10-22 @ 19:11:17
Postat av: Emily

usch stackars er, och körtelfeber är inte kul, man kan ju typ inte svälja sitt eget saliv när det är som värst haha. Håller tummarna för att det är nåt annat lite lindrigare :) Jag är också en sån där sjukling :P Blir alltid sjuk, sist fick jag halsfluss två gånger i rad inom loppet av en och en halv månad. Efter det fick jag knölros (som jag aldrig hade hört talas om??) som läkaren beskrev som en tillfällig reumatisk sjukdom. Har aldrig haft så ont i hela mitt liv, fy fan. 8 veckor innan det försvann



Krya på er massor :)

2009-10-22 @ 19:39:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback