promenad.

hej hej (: har ni det bra? jag är jättetrött, fast det är vi nog alla här hemma (: älsklingen sitter och spelar gitarr i vardagsrummet och vi (jag & my) sitter i datorrummet och kikar lite. ska strax gå ifrån och åka en sväng ner till sjön, och sitta på klipporna och bara andas. så vackert där nere. glad att vi har så nära till natur och vatten!

vi skulle gått på bio ikväll, men vi har ändrat planerna, så det blir en mysig hemmakväll istället med film, tända ljus och massa te och kramar. låter mysigt va (: ska äta kyckling ikväll också. älskar kyckling! :D sen som sagt, bara mysa och ta det lugnt.

vi har hunnit med lite saker idag minsann, cicci kom över så åt vi brunch. äggröra med skinka och ost, bacon, amerikanska pannkakor med glass sirap och sylt och juice och te till. gott! efter det så pysslade cicci om oss, hon säljer mary key produkter så vi fick pröva massa krämer osv. blev helt kär i skrubben för händerna. leeena minst sagt :D ska köpa när vi renoverat köket! mhm! (:

ska ta och bege oss nu, men vi hörs ikväll igen! (: hoppas ni får en mysig kväll! det kommer vi ha!! nu ska jag gå och pussa och krama alexander! puss&kram <3



Kommentarer
Postat av: Marielle

Äter ni fortfarande bara GI?

2009-10-10 @ 19:24:27
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback