sista oktober.

god morgon allihopa! hoppas att ni sovit gott (: jag gick och la mig tolv igår, men vaknade vid sex tiden och hade sjukt ont i magen. det blev en varm dusch och åt lite yoghurt, sen hoppade jag i säng igen, älsklingen kom hem från jobbet också när jag var vaken så det var mysigt att krypa i säng tillsammans. vaknade åtta igen och gick ut med lilla adolf (min mops) som sov här i natt. mysigt att ha honom här. han är så kramgo :D

idag är det alltså den sista dagen i oktobermånad 2009. och imorgon går vi in i november redan. mamma fyller år i början av november och jag måste komma på nått bra att köpa till henne. alltid lika svårt. brukar bli behandlingar på skönhetssalong. det brukar vara uppskattat (:

just nu sitter jag och tittar på tv och ska bara äta upp min frukost, sen blir det en runda med adolf innan vi går hem och kletar in henna i håret. ska ju sitta i flera timmar, så det är likabr att fixa det (: så blir jag fin fin till halloween middagen/festen ikväll. ska bli jättemysigt. det är mamma som har den (: varje år, hon bjuder några och jag några och sen pyntar vi heeela lägenheten och klär ut oss till häxor :D ska äta fisksoppa med lax, räkor, saffran och annat gott i en svart kittel och ja, ska fota sen så ni får se. får iiinte glömma kameran! men innan det ska vi åka till skogskyrkogården, där är det riktigt vackert. det är stort och det är många som tänder ljus för sina nära och kära som gått bort.

ska hoppa ur pyjamasen nu och gå på en promenad med snarkpellen (han snarkar värre än en vuxen karl)

vi hörs senare! må så gott! puss&kram (:



adolf <3



Kommentarer
Postat av: Marielle

Vad roligt att läsa ditt detta inlägg. Det gjorde mig lite glad på nått vis:). Så tycker jag det låter skitkul att du och din mamma gör sånna där saker ihop. Jag ser fram emot bilderna:). Vad är det för kittel, är den stor?

2009-10-31 @ 17:26:24
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback