söndag!

hej allihopa! hoppas ni mår jättebra (: jag är bakis, drack påtok för mycket igår. var ju på oktoberfest på handelshögskolan. aldrig varit med om någe liknande. folk dricker som galningar. kul var det, även fast jag idag, önskar att jag faktiskt inte hade druckit sådär mycket. isch. men men, man lär sig ju av sina misstag :D kul var det iallafall. kom hem vid halv fem med taxi. skönt att komma hem säkert! somnade vid sex och vaknade vid åtta och trodde att klockan var ett. svårt att sova när jag drukit. jag och helena skulle gått på bio idag, men vi avbokade, med tanke på mitt tillstånd och hon mådde inte heller helt bra. så torsdag ska vi ses istället (:

ikväll ska jag baaara ta det lugnt, plugga, kolla film/virka om jag hinner, men skolan går i första hand ikväll. men först ska jag äta god thaimat med darlingen och umgås med honom innan han åker till jobbet (: det börjar bli ruggigt ute nu. myshöst! älskar hösten. massa tända ljus och mängder med te. mys! ska nog ta ett varmt bad också.

ni ska få se lite bilder från igår (: måste ta kort på håret när det är ljust ute. så ni får se "på riktigt" hur färgen ser ut! (: men här är iallafall från igår. tog även ett kort när jag kom hem i natt. jag har öl i håret, öl på klänningen och sminket är utsmetat. man är inte så glamorös med andra ord. drick inte (; se bara vad det gör med en. haha. den bjuder jag på!

även bilder från dagen igår (:



gjorde amerikanska pannkakor, jum jum.





middagen, här hitta ni receptet. var gottgott!



gårdagens outfit. svart fodral med massa lager mjukt tyll i kjolen. fick av alexander förra julafton <3



hippieband från gina tricot. som alla hade på sig i går.. alla utan jag ^^





var beredda nu då. haha. taxi chauffören måste blivit rädd för mig när jag hoppade in i bilen :p



grönt.. illamående, precis vad jag var. isch. nu blir det luuugnt framöver. japP! (:


nu ska vi laga mat (: jag är riktigt hungrig. sitter och smaskar chips! mums! men nu blir det som sagt middag! hörs senare. ha en mysig kväll nu. puss&kram <3







Kommentarer
Postat av: Annica

Hur fick du håret så rött? Är kär i den röda färgen!

Hoppas du får en bra dag.

Kram

2009-10-05 @ 10:23:38
Postat av: fanny

annica: jag har färgat håret med henna (kopparröd) henna tappar inte den röda färgen, som många andra färger gör med just röd färg. utan det växer ut :) kram

2009-10-05 @ 11:57:47
URL: http://pinkpills.blogg.se/
Postat av: emily

Åh vad fin du var i de kläderna fanny =) haha fast sista bilden är klockren :D



Det är så mysigt när du lägger upp bilder på dig och alexander och era frukostar ^^

2009-10-05 @ 16:53:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback