stjärnklart.

god kväll kära ni.

hoppas eran dag och kväll varit lika mysig som våran. (: dagen har varit mycket lugn och mysig. även kvällen. vi stod nyss på balkongen med jackor och höll om varandra och tittade på den nattsvarta himlen med alla miljoner stjärnor. ikväll var det verkligen stjärnklart. vackert! vi har ätit god middag med tända ljus. det blev kyckling i lergryta med morötter, lök och ris till. riktigt gott var det. kycklingen blir så saftig när man har den i en lergryta. vi har kolla på film, druckit blåbärssoppa. och myst! jag somnade under fleecefilten i soffan med massa levande ljus omkring mig och den här låten på, helt underbar är den och jag blev så lugn i kroppen så jag somnade till. mysigt!

nu sitter jag i fåtöljen och hjärtat i soffan och tittar på film. jag kikar litegrann, men har redan sett den, bourne ultimatum. killfilm :p har borstat tänderna och hoppat i pyjamasen. badade innan och hoppade i pyjamasen då. skönt. så jag är redo för sängen snart (:

ska bara kika lite på ikeas hemsida, läst lite här och var att deras julsortiment har kommit in. spännande! ha en mysig kväll nu så hörs vi mer imorgon. puss&kram!



vilken sötnos va (:



Kommentarer
Postat av: Erica

Naaaw! :D Så söt ^^



Hmm det där är så svårt när man ska skicka efter också.. Jag funderar på en 36a men då - som sagt - får jag kanske inte plats med en varmare tröja under... I-LANDSPROBLEM! :D

2009-10-15 @ 10:55:55
URL: http://yulla.blogg.se/
Postat av: Petra

Men åh hå hå så söt! Är det er lilla kisse?



Kram

2009-10-15 @ 17:38:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback