tisdag!

god kväll vänner! hoppas ni mår bra!? jag är bara liiite snorig, men annars mår jag bra ikroppen, glad för det! har precis kollat på husfruarna och myst. jag var hemma hos en vän ikväll och fikade och när jag kom hem hade älsklingen både städat och dukat fram för fika, tänt ljust och plockat iordning. så mysigt så (: så vi satt i soffan och kollade på husfruarna och nu tänkte jag blogga lite. blir så lamt att blogga när man inte gör så mycket..

kan iof berätta att jag ska träffa jimmy imorgon och mäta hans nya bostadsrätt! (: jag och alle ska hjälpa honom med renoveringen i vardagsrummet och jag har fått äran att hitta möbler/piff osv. SHIT va kul det ska bli!! tror det blir en liknande soffa som vi har med breda låga armstöd i ljusgrått. funderar på att smälla upp en vägg också. med utsågade avlånga "fönster" i. ska framföra idén imorgon till honom så får vi se vad han tycker. om alle-man känner sig piggare imorgon så åker jag och jimmy hem hit och äter middag ihop alla tre (: eller så äter jag med jimmy och åker hem sen. 

nu börjar jag bli frisk och jag ska börja ta mitt körkort :D ska bli såjäklakul! så skönt med bil och allt. vi fick äntligen en egen parkeringsplats idag också, precis utanför porten (: lyx i vinter när dom plogar upp så mycket snö längst vägen. iiih, tänk att det snart är november! galet. snart dax att börja med julklapparna (: kul kul!

vi satt och pratade om köket idag också. byggkillarna kommer hit med byggfläkten (som ska torka upp vattenskadan) på fredag. då ska dom kolla hur mycket som ska rivas upp. det blir iallafall hela golvet och ev. några underskåp. blir det bara ett skåp så väntar vi med köket tills januari. och om dom river upp hela den sidan pga. av skadan så får vi renovera på en gång! så allt hänger på fredag alltså. phu!

nej, nu ska jag kika lite bloggar och sen mysa vidre med min make! sen krypa ner i sängen snart och läsa topphälsa! vi hörs mer imorgon! tar med mig kameran imorgon (: ha det så bra och sov så gott sen <3 puss&kram.



Kommentarer
Postat av: Hanna

Va roligt, lycka till med körkortet! Tyvärr så har mitt egna körkort kommit av sig lite då det har varit full rulle i skolan... Ha det så bra! (Och visst är Desperate så bra så bra!?)

2009-10-21 @ 12:04:01
URL: http://greenrealm.se/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback