fredag!

en bra låt! the crash med star!

mysdag idag (: och ja, pluggar ju som sagt. men det är mysigt att bara gosa runt hemma i myskläder och fleecetröja. det börjar bli kallt ute nu. tycker dom får ta och sätta på elementen snart! ska ta ett varmt bad senare med badbomben jag fick i födelsedagspresent också! tända ljus och njuta en stund. skönt! jag älskar badkar, men snart ska det ut och in ska en dusch istället, men det dröjer (:

försov mig imorse hos calle, så det blev ganska stressigt till lyra. men alex kom och hämtade mig och körde mig dit. annars hade jag aldrig hunnit. inte bra att snooza ): hade jättemysigt igår på restaurangen, jättegod mat och efterätt! åt lättgravad vildlax med blomkålspuré och laxrom. riktigt gott. drack vitt och åt god efterätt, creme caramell och vit chocklad panacotta med färska hallon och tryfflar! GOTT! gillade verkligen inredningen på det stället. mysig kväll, avslutades med film hemma hos calle som jag dock somnade ifrån. så det blev ganska tidigt i säng och ändå försov jag mig. typiskt!

efter lyra åkte vi och handlade tills imorgon, alle har bakat tre tårtor nu på dagen medans jag suttit och pluggat för fulla muggar! ska titta på idol vid åtta tänkte vi (: har missat det helt. så det ska bli mysigt! det är nästan uttagningarna som är det roligaste ju (; blir färsk tortelini med färst riven parmesan och ruccola till middag! börjar bli hungrig nu! så det är väl dax snart.

blir inte så mycket mer ikväll. delprov 3, inlämningsuppgift 3 och närvarouppgift. så ja, en del plugga! blev hembjuden av en kompis på kväll med vin och gitarr spelande, men jag tror inte jag kommer hinna. och sen vill jag såklart umgås med alexander också nu när han är ledig! inte bara försvinna iväg hela tiden :/ men jag är himla himla glad att jag tagit upp kontakten med mina vänner igen. trivs så bra med alla! <3

nee, nu ska jag återgå! vi hörs senare! ha en jättemysig fredag nu! jag är så sugen på godis.. kanske blir en vända till ica.. sen (:

puss&kram.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback