God morgon söndag!

hej på er! sovit gott? jag har sovit i knappt fyra timmar och vaknade för 1,5 timme sen och var hur pigg som helst.. hm. började med rosenrot igår och det sägs ju att man blir piggare av dom.. så vi får hoppas att jag inte kommer lida av insomnia nu, sover redan ganska dåligt! ska hur som helst bli kul att se om jag får mer energi osv (:

sitter i älsklingens mjukiskläder och hans tofflor och dricker blåbärssoppa. han sover fortfarande (såklart, ingen går upp frivilligt vid sju på en söndag) har kikat runt lite på tradera och beställt bio biljetter tills ikväll, vi ska gå och se "the ugly truth" den verkar himla mysig (: en fanny&alexander film! åker till kista och kikar, så kan man springa lite i affärer också! hade ju lite kalas här igår.. och fick pengar och presentkort. av helena fick jag biljett till pinks konsert i globen i november, ska bli jättekul att gå med henne på den (: fårskinnstofflor fick jag av alexanders föräldrar också och det var verkligen uppskattat! mina gamla är så trasiga (: fick dom av alle julen 06.. så dom är välanvända, varje dag!

det blir plugga på dagen för min del, helt okej faktiskt, med tanke på myskväll ikväll med shopping, middag ute och gå på bio! <3

ska kika runt lite och dricka upp min blåbärssoppa och sen gå och lägga mig en stund igen, bara läsa och gosa under duntäcket. det är ju trots allt söndag (:

puss&kram och god morgon!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback