hemma.

mysig dag på stan med helena, vi åt lunch på "vårat" café. blev bakpotatis med skagen.. myms. sen knatade vi runt i lite affärer och sen mötte vi upp alexander som hade varit och fixat inför min födelsedag. jag är så jäkla otålig. men nu är det inte många dagar kvar. ^^ kommer ihåg när jag fyllde elva. vad gammal jag tyckte att jag var då. och nu.. tolv år senare. uhh. vart tog tiden vägen?

jag har köpt henna idag, fick tips av en tjej på krogen förr förra helgen, hon hade så himla fin röd färg. vi får hoppas att jag inte får grönt hår, (; eftersom jag färgat håret innan med "vanlig" hårfärg, så får vi se. henne är fruktansvärt svår att få bort. i värsta fall får jag gå med en mössa på mig. eller låsa in mig. det växer ur.. färgen alltså. i vanliga fall brukar röd hårfärg blekna så fort. det röda pigmentet fastnar sällan så pass bra så det stannar kvar tills det växer ut, men med henna gör det tydligen det. så ja, håll tummarna för mig! haha.

maken står i köket och lagar middag, ska gå och hjälpa honom snart, bara lägga upp bilder på våra nya kuddar som vi fick hem från h&m home förut. alexanders pappa tyckte det var kul med "007" som kuddarna faktiskt visar. och alex tycker mest att dom ser ut som donuts. jag vet inte..? jag tyckte det blev fint :D grafiskt och ja..

kvällen kommer bestå av, först äta köttfärssås med spaghetti, gott! längesen vi åt det. blir vanlig hederlig köttfärssås med riven färsk parmesanost. sen ska jag plugga och tvätta av sminket. behöver verkligen massage. så stel i kroppen, så det ska jag få har han lovat <3 sen får vi se, film kanske? (: får se.

hoppas ni får en mysig kväll. hörs senare. puss&kram <3







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback