hopp i säng!

god kväll allihopa! hoppas eran söndagskväll har varit jättemysig och bra. min har varit det och jag vill inte att den ska vara slut redan, men klockan är mycket så det är snart sängdax för mig. ska upp och plugga hela dagen lång imorgon! ska avboka lyra, för jag m å s t e plugga! inlämning på fredag och det är ju inte helt oplanerat den här veckan heller, såå! ställer klockan på nio imorgon och släpar mig upp och äter frukost och pluggar järnet.

vid halv fyra kommer amie och hennes nya sambo (; kul att få träffa kusinens nya kille! hon lovade att köpa med 7elevens sjukt goda brownies, jum! sen blir det middag och sen ska älsklingen åka till jobbet igen /: men jag behöver ändå plugga, så jag är inte rolig att umgås med ändå!

idag blev massa planer bestämda för veckan och helgen. ska sjunga i bandet, ska bli riktigt roligt. har varit med i ett tjejband innan, men i det här är jag enda tjejen, så det blir lite killigare låtar, men det spelar ingen roll, ska bli sjukt kul ändå :D har suttit och plågat grannarna idag med pearl jam's alive. så nu kan jag den utantill. i veckan kör vi alltså igång! det var bla dom jag var ute med i går (: shyssta grabbar! jag har alltid fungerat bäst ihop med killkompisar. ärliga, raka och ja, roliga att umgås med (: förutom my då, vi delar en platonsk kärlek ← förklaring. en vänskap som är djupare.. ja ni fattar. hon är för bra för att vara sann. och hon är min! <3 sitter och väntar på henne, vi har en msn-dejt. på torsdag kommer mamma, morfar och mormor på middag här, myspys! på fredag ska jag ut med cissie och hennes tjejkompisar, skoj! blir säkert något mysigt ställe med goda drinkar! och sen på lördag ska jag och cissie på bio. har inte bestämt vilken film. någon kärleks komedi säkert (: så man vågar åka hem sen. söndag blir det plugga! det är min pluggdag. söndagar är ändå bara en "onödig" dag. vilodagen (:

neeej, nu ska jag fixa mig för sängen. och vänta på mysan. vi hörs mer imorgon darlings! sov så gott nu!

puss&kram.





Kommentarer
Postat av: Mysan

du förstår nog inte riktigt men utan dig är jag noll, utan dig kan jag ite andas, utan dig finns jag inte<3

2009-09-21 @ 03:29:22
URL: http://mysackan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback