Kramas bör man annars dör man.

god dag! hoppas eran lördag varit bra hitintills! jag sov till halv ett, hade myspys med alle-man i natt, så ja, blev sent och så. kramas bör man annars dör man! (: lyssnade på den här låten hela natten. så otroligt underbart mysig! ögonblick mellan den man älskar som inte går att förklara. så himla mysigt hur som helst och när jag vaknade var han borta. han åkte till landstället tidigt imorse!

jag har precis satt i henna färg i håret. ska färga håret aningen rödare den här gången. för det blir brunt (det tar 3 dagar innan färgen blir den som den verkligen ska bli) så ja, nu blir det kopparröd! får hoppas på det bästa helt enkelt. ikväll ska vi ut. vi blir åtta tjejer och peter :D kul kul. ska hem till ciccis kompis och tar med oss hämtmat och äter där och dricker lite innan vi går ut (: ska bli jättekul.

kvällen var jättemysig igår. mötte upp cicci vid bion så hämtade vi ut biljetterna och sen gick vi och åt middag på kungshallarna. mums! åt fläskfilé med pommes och bearnaisesås. riktigt gott. sen gick vi och köpte godis och gick på bion. jag skojar inte när jag säger att ALLA i bion grät. folk satt och hulkade.. den var så himla sorgsen ): men jättebra! sen kom alle och hämtade mig, och så åkte vi hem (:

ska vila lite nu, och ja fixa håret med färgen osv och sen blir det utgång ikväll! alle kommer inte hem förens i morgon kväll ): så det blir det längsta vi varit ifrån varandra. men sen så. kramkalas! ska till mamma på middag imorgon också och så ska vi träffa emily och hennes andreas och fika! mysigt! var väldigt längesen jag träffade emily! min barndomsväns ex. eller vad man nu säger.. :/

vi hörs sen, eller imorgon! ha en bra lördag nu. jag ska äta godiset från bio och dricka yoggi yalla nu (:

puss&kram <3



saknar!!





Kommentarer
Postat av: Anonym

Heej :)

Jag har nu igång en hel del underbara tävlingar.

Kanske något som just du skulle vilja vinna

eller kanske något du skulle kunna ge bort till någon av dina nära och kära.



Bl.a kan du vinna en årsförbrukning från Garnier.

Värde: 1500:-

Tävlingen avslutas idag så passa på:)



Kika in på länken och var gärna med:)

http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html



Är du int intresserad är det bara ta bort den hära kommentaren :)

Kramar //M

2009-09-27 @ 10:52:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback