lunch

hej på er. har precis ätit lunch. ovanligt för mig att gå upp såhär tidigt, skönt att vända tillbaka dygnet en aning (: det blev rester från i förrgår, helstekt fläskfilé och klyftpotatis, mätt och belåten. sov riktigt gott i natt, kanske därför jag vaknade innan klockan ringde (: har suttit och pluggat och läst om straff och brott i sverige. riktigt intressant, så det är ingen plåga att läsa.. ska ta och hoppa in i duschen snart.. funderar på att färga håret innan.. får se. (: idag ska jag vara med saga, får se vad vi hittar på för bus! sen ikväll om jag inte ska träffa calle, så ska jag kolla på film och virka. om jag hinner förbi tygaffären. ganska lugn dag med andra ord. skönt, men ibland känns det som att jag klättrar på väggarna här hemma. överskottsenergi tror jag minsann.

har fastnat för den här låten, visst är den mysig (: plågar hjärtat med den här hemma.. men han är van, gillar jag en låt så spelar jag den dygnet runt tills jag hittat en ny låt att plåga honom med, stackars! men vad säger man, älskar man någon, så älskar man alla personens "brister" också. så som det ska vara (: tur att vi nästan har samma musik smak då.

fick ett mejl om hur det går med alla mina små projekt. och ska jag vara ärlig så står allt ganska still just nu. har sytt barnkläder (som är halvfärdiga) och skrivit på boken och ja, all tid går åt att plugga, umgås och leva just nu. men sen har man ju förhoppningsvis hela livet på sig också. jag måste ändra mitt allt eller inget. antingen 100% eller ingenting alls. måste verkligen försöka hitta ett mellanläge. men så har jag ju den diagnosen också.. så man är så. gilla läget? hm.

ska avsluta min paus nu, och fortsätta plugga och sen fixa iordning mig! vi hörs senare ikväll. hoppas ni får en bra dag och ta hand om er <3 puss&kram.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback