mysig start på fredagen.

god morgon allihopa! hoppas ni sovit gott inatt. jag har sovit som en prinsessa! utvilad när klockan var tio, så jag tassade upp och hämtade laptopen och kröp ner under duntäcket igen, brevid mig låg måns och kurrade för fulla muggar <3 låg kvar någon timme och pratade med peter och johanna på msn, och läste bloggar. precis ätit frukost och nu ska jag sätta mig med skolarbetet i någon timme innan jag och alexander åker till gymmet (hör och häpna) ska bli fruktansvärt skönt att få springa lite på bandet och lyfta vikter osv, heja! blev ett lååångt uppehåll. men så är det väl på sommaren, vet vill vara instängd på ett varmt gym då? inte jag :p

hade verkligen behövt veckohandla idag. får nog bli senare isånnafall, eller på söndag på dagen. vi har mat så det räcker, men jag gillar att fylla på till helgen. ska iof varken äta hemma idag, imorgon eller på söndag. så ja, vi klarar oss fin fint :D

ikväll ska jag och cicci på bio och se "allt för min syster" ← trailern. den filmen har jag verkligen lääängtat efter. fick ett sms igår "ååh det blir ju helt perfekt! då får vi inte glömma näsdukar ;) såg precis trailern, shit, krokodiltårar :)" så ja, jag längtar, både efter cicci och efter filmen! (:

ska ta och värma händerna på min te kopp och sätta igång med skolan nu. vi hörs lite senare! ta hand om er idag. puss&kram!









Kommentarer
Postat av: Johannas ordsamling

åh vad jag önskar att jag skulle följa med er och se den!

hjärta <3

2009-09-25 @ 11:59:34
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: Johannas ordsamling

det är ju klart att Alla som når sina drömmar förtjänar dem. men jag inspireras mer, och tycker de som behöver kämpa och verkligen tar sig dit de vill med egen kraft, och inte går genom enbart kontaktnät (nu tanke på jobb), är de som förtjänar sina drömmar mest. :)



Puss gumman! och tack för dina ord!

2009-09-25 @ 12:29:54
URL: http://ordsamling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback