myskväll.

god kväll kära ni. mår ni bra? jag är lite nyvaken, somnade på matbordet med mattallriken framför mig tidigare, haha. så alle bäddade ner mig i soffan under filten och sen kom lucifer och kurade ihop sig i mitt knäväck (jag låg i fosterställning) skönt att sova en timme, nu är mamma här och hon sitter och läser en sak och jag ska strax tvätta av sminket, sen ska vi bolla lite samhällsfrågor och sen ska vi kolla på film om det inte blir för sent. jag är galet trött ikväll (och alla andra dagar, kvällar och nätter) är inne i en tröttperiod just nu. men jag sover dåligt på nätterna. calle skämtade och sa att jag är som en läskiga tjejen i "the ring" "she never sleeps" haha. så ikväll blir det somna tidigt för min del. vid tolv börjar 2½ men, det ska jag bädda ner mig i sängen och kika på. mysigt!

ska plocka lite i köket och sen tvätta av sminket och byta om till mjukiskläder! ha en mysig kväll nu! puss&kram.

svar på kommentar!
ps. färgen jag har i håret nu är henna och finns på alla hälsokonstaffärer, en gul förpackning med en tecknad tjej på framsidan och färgen är rödbrun (: ds.



ska färga imorgon också! färgar man flera ggr i början så blir det en djupare rödfärg och den glänser massor (: älskar den här färgningen, lite krångligt, men helt klart värt allt slit! har fått mycket komplimanger även från folk på stan (:



Kommentarer
Postat av: Marielle

Ät lite uppiggande örter som hjälper dig. Å ja din färg är super duper as snygg! Skulle det inte vara för jag vill blir blond igen och försöker få ur min rödbruna färg så har jag oxå använt mig av hennan. TOPPEN SNYGGT!

2009-09-08 @ 09:28:58
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback