skumbad.

god kväll vänner! ska snart tappa upp ett varmt bad. är jättetrött ikväll och frusen, ska bli jättemysigt att sjunka ner i badet och njuta en stund. saknar verkligen alexander. det är tomt utan honom här hemma. det fattas någonting. ja, du fattas älskling <3 senare blir det pluggande och såklart mys i soffan med katterna, en kopp varmt te och tända ljus. har nog lite chocklad kvar också, mums. eller så blir det ostkaka med vispad grädde och sylt. (sa jag att jag är i den perioden på månaden just nu..?!) sugen på ALLT! (:

dagen har varit mysig (: när jag var påväg in till stan för att shoppa så hörde en kompis av sig, dom var ute och åkte motorbåt i stan och frågade om jag vill följa med, och det gjorde jag (: spontana människor är underbart, visst! för jag är lika spontan jag! åkte runt i båten i någon timme och satt och pratade och hade det bra. sen åkte jag från gamla stan och mötte upp älsklingen vid centralen och gick och fikade på waynes coffé, morotskaka och chailatte, mums!

sen sprang vi in på h&m, jag var ju tvungen att kika liiite på kläder (: fick med mig en tröja, randig! mm, fin fin. ska fota senare. nu är jag för trött. men en oversize. grå och svart.


glömde uppdatera det här inlägget ): har en kompis här och vi har kollat på film och ätit mat (: ska sova snart, trött trött trött. ska till lyra imorgon vid ett och sen ska jag ut på kvällen (: kul! men först blir det vin och ost hos mamma. mysigt! sov nu så gott, så hörs vi imorgon.

puss&kram.















Kommentarer
Postat av: Mysan

du är så vacker min ängel<3

2009-09-18 @ 00:59:50
URL: http://mysackan.blogg.se/
Postat av: Johanna

ni är så fantastiskt fina ihop gumman!



jag saknar dig <3

2009-09-20 @ 12:03:16
URL: http://ordsamling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback