stressad!

det är ju klart att man försover sig när man somnar vid tre på natten och ska upp vid halv åtta. hu. men ja, jag får ta en lite senare buss och kommer bara 10 min försent. sitter och bloggar och äter frukost. bra att göra två saker samtidigt! var upp så sent pga. vänner på msn, och så pratade jag i telefon. calle ringde runt ett tiden och pratade i runt en timme, så ja, sent. men vad gör man inte för sina vänner ^^ jag kommer nog vara ganska fnissig ikväll. (: trötthet blandat med färgglada drinkar är väl sådär- men det ska bli jättekul att gå ut. jag är ett socialtsällskapsdjur och trivs som bara den med mina vänners sällskap (: ska ut med cissi och sen möter jag nog upp calle. han skulle på någon members only grej.. och träffa kändisar. så efteråt. men sen är helgen ganska oplanerad faktiskt. myslördag? vi får se (:

håret blev så himla bra. skiftar i massa olika fäger, men ser ändå inte färgat ut. inte som "målarfärg" som alexander så gulligt sa när han såg mig och rynkade på näsan när han stoppade den i håret på mig. han trodde väl inte på mig när jag sa att det luktade illa..! (; ska spraya i lite volymspray som luktar godis.. så får vi se. håll tummarna. håret är hur som helst galet glansigt. och tjockt, det stod att det kan upplevas som tjockare. och jag som redan hade en lejonman... hm. jaja (: nöjd hur som helst.

nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig vacker. vi hörs senare! ska fika med mamma men kommer väl hem runt ett igen. puss&kram allihopa! ta hand om er.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback