today.

hej hej hallå! sitter och varvar ner lite efter en hysteriskt kul fika med kusinen och hennes nya sambo. skrattade, åt brownies och drack te/kaffe. fick en flaska smirnoff i födelsedagspresent av amie (: gull. "det är nog bra nu till ditt nya liv" knasboll. har pluggat hela dagen annars, sen tokstädade vi innan dom kom och nu är alle och handlar kattmat på djuraffären och lite salvor och bodylotions till mig. är en lotionjunkie, och nu behöver förrådet fyllas på (: kvällen kommer ägnas åt matlagning (renskav med ris) och pluggande. ska bli klar med första frågan tänkte jag. det är så himla mycket på varjefråga.. tar ett tag, eller ja, flera timmar. men gjort mycket i dag, så jag kommer i säng i tid. måste ringa tandläkaren imorgon (akuttiderna delas ut vid halv åtta) jag har så jäkla ont i tanden jag fixade.. ilar, och jag kan inte bita på den sidan.. så det får dom ta och fixa!

här ska ni få höra en riktig myslåt spotify är bäst! har ni också det? annars går det väl inte att lyssna på låtarna jag lägger upp? skaffa isånna fall.

ska fixa lite i köket och hoppa i mjukiskläderna, hemma mys är bäst! (: hörs mer sen. puss&kram <3



Kommentarer
Postat av: Petra

aarrgghh..aarghh...aaarrrhhh....

Vill ju inte dra ner myspysstämningen...jag skulle verkligen behöva en sån idag med fika och brownies och mys. Känner mig trött och lite smått uppgiven dagen till ära. Energy zero. Kaos, stress och massa plugg. Så, myspysa gärna lite extra för mig med! Jag tror i alla fall jag måste köpa lite choklad...

Hm, lite skumt och ointressant inlägg från min sida...får se till att vara lite gladare och påhittigare nästa gång...

2009-09-21 @ 17:19:20
Postat av: Johannas ordsamling

http://ordsamling.blogg.se/2009/september/momentendetaljernaupplevelserna.html



<3

2009-09-21 @ 21:06:16
URL: http://ordsamling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback