torsdag!

god morgon! solen skiner ute och jag är faktiskt ganska pigg (: ska bli skönt dock att krypa ner i sängen någon timme och sova lite innan jag ska göra mig iordning för lyra! alle kom och hämtade mig vid halv sju hos calle, så snäll, för det är inge kul att åka tåg hem så tidigt och han åker ändå den vägen hem från jobbet så (:

idag ska jag som sagt till lyra, sen ska jag hem och städa lite, umgås med alexander såklart och äta middag ihop. sen blir det plugga för min del. försöka hinna med en film ikväll och mysa med katterna, synd om dom som var ensamma i natt ): så, ja massa mys med dom såklart! funderar på att åka till stan efter lyra och shoppa lite. hade verkligen varit kul! så var det ett tag sen också (: jag vet iallafall att transparenta iittala kivi lyktor ska inhandlas! sånna kan man aldrig få för många av.

hungrig, så det blir en tallrik yoghurt med russin och müsli. sen sova någon timme (: vi hörs lite senare.

puss&kram och ha en jättebra torsdag!



kivi lyktor.



Kommentarer
Postat av: FURNISH.etc inredningsblogg

Nej kivilyktorna kan man verkligen inte få för många utav! Det är snyggt att kombinera flera stycken och i olika färger. De är så rena och enkla i designen, I like!



Vad kul att ni ska renovera köket! Antar att ni bor i bostadsrätt eller hus då? Vi bor tyvärr i hyresrätt, så vi får nöja oss med köket som finns. Man vill ju inte kasta pengar i sjön precis ;) Kram!

2009-09-17 @ 13:13:40
URL: http://furnish.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback