3,5 timme

god morgon sunshines. förstår inte vad det är med mig och vara nervös såhär inför första dagen på jobb. mycket ansvar är det ju såklart och allt är nytt. men jag är uppe, jag är rödsprängd i ögonen (vilket är jäkligt ovanligt då jag har jättejättevita ögonvitor har jag fått höra ^^ hur som helst, jag är uppe, skittrött, spänd och lite nervös. men det går bra! (: får helt enkelt sova tidigt ikväll ist. och plugga matte direkt efter middagen.

det var en riktigt bra och mysig dag igår. även fast både jag och alle var trötta och han halft sjuk så blev det en bra födelsedag och han blev nöjd (: vi grillade tillsammans och stank grillrök, men vi var glada ändå ^^ och så fick vi massa beröm för det vi grillat. var tydligen perfekt (: blev grillat, klyftpotatis, sallad, olika såser och vin till maten. sen god apelsintårta till efterrätt medans alle öppnade sina paket. fick bla. 1500 på MQ så vi ska åka och shoppa loss så fort han blir frisk. även ett par nya acne jeans. jag tycker inte alls om deras kvalite, han har ju förbrukat 4 par än sålänge, men dom är ju så fina i modellen. (: mm. fick massa gulligheter överöst över mig av hans pappa. att jag är en sån bra människa, att jag aldrig ska tvivla på att jag kan göra det jag tar mig för. snäll, varm, glad, social, framåt, ser bra ut.. blev helt rörd och han fick en extra kram när vi skulle åka (; sånt där betyder så himla mycket. speciellt när det kommer från människor man verkligen älskar och bryr sig om <3

idag ska jag jobba mellan 5 timmar, sen ska jag hem, plugga till provet på tisdag och baaara ta det lugnt. kan gissa att jag kommer vara ganska död. så det blir lugn och ro och tidigt i säng (: ni får stå ut med att jag är lite trött nu en period innan jag vänjer mig vid att gå upp 06 på morgonen. jisses. orden ekar tungt i huvudet.. haa (:

hoppas ni får en underbar måndag! ny vecka, nya möjligheter. glöm aldrig att ni är kapabla till så mycket mer än vad ni tror <3 njut av dagen!

puss&kram.



gammal bild av mig som jag hittade förut. 15 år var jag här och var på
semester i italien! (:



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback