breakfast at lunch

gah, jag råkade försova mig imorse.. typiskt. jag som hade prov. men men, sånt som händer. har iallafall sovit 12 sköna timmar och det var välbehövt tro mig (: nu är jag piggare igen. det är ganska skönt att vara lite småtrött hela tiden. utanför skiner solen och jag sitter här inne och äter frukost! med tända ljus. dag som kväll, som natt, sommar, mitt i veckan, vinter.. spelar ingen roll. jag älskar ljus!

alexander mmsade över en bild på köket i nuläge, inte hela köket, men det han pillat med idag <3 det blir så himla fint och jag tänkte lägga upp bilder i nästa inlägg. dom är ju värda att ha ett helt eget inlägg, menar jag ^^

idag har jag inga planer, mer än att vila upp mig, ha mysdag och titta på desperata husfruarna. jag ligger några avsnitt före de som sänds varje tisdag, men det är endå tradition att se på tisdagar mellan 21 och 22, så det ska jag göra (: jag borde verkligen färga mitt hår också. har en utväxt som inte är speciellt läcker.. hm. jag är mellanblond i mig själv, men innan solens strålar träffat huvudet ordentligt ser det mer mörkblond ut. inte vackert. jag tycker om när det ser ut som det brinner i håret. hah. rött alltså (: jag satt hårmodell några gånger och en gång blev jag orangehårig och nej, det var inte helt bra. rött ska det vara.

så nu så.. ska ta och äta upp min frukost och lägga upp bilderna sen (: ha en mysig tisdag nu! puss&kram.

 
 

hemma hos alles föräldrar, mys med månsen <3 saaaknar dig älskling!!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback