egen tid

jag läste i topp hälsa för ett tag sen att man ska träna på att vara ensam, med sig själv. jag brukar få panik av att vara ensam, men det kan faktiskt vara väldigt skönt när man är inställd på det. inbokad ensamtid i kalendern. och det har jag ikväll. har gjort ansiktsmask, läst, ätit middag med nadia (sen skulle hon iväg) och tänkte sätta mig och kolla på film. om jag orkar, annars blir det sängdax i tid, kan vara bra då jag ska vara på hälsans hus imorgon vid elva. måste kolla upp vägen dit också. åker kommunalt imorgon!

måste dela med mig av ett tips! det finns ju läpp peeling, jag använder dock cliniques ansikts peeling med små små korn i, som fungerar riktigt bra på läpparna också. tar en liten klutt och sen masserar man in det på läpparna ordentligt och sen skölja av och gnugga bort om det är lite lös hud kvar med en vanlig frotéhandduk. sen är dom lena, mjuka och jättemysiga att pussas med (: på med ett bra läppsyl efteråt, jag använder hudförsvarets från apoteket. (: det är bra att ta hand om sitt yttre, men kom ihåg att insidan är lika, eller rättare sagt, ännu viktigare!

fryser! blir en kopp te nu och film? vi får se om jag hittar någon. eller så lägger jag mig under duntäcket och läser. börjar bli trött!

vi hörs mer imorgon! sov så gott sen! puss&kram.



egentid <3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback