helg!

god morgon fredag! hoppas ni sovit gott! jag har sovit som en stock, låg och somnade på spikmattan i går och sov säkert på den i över en timme. skönt! så mysigt med helg! älskar helger :D ikväll ska jag köpa hem en ben&jerry glass och mumsa på! och titta på någon mysig film och bara njuta med massa levande ljus och bra musik <3 vad har ni för planer i helgen?

blev så sent i går, så jag orkade aldrig blogga! men vi hade jättemysigt (: nadia dukade upp med massa spaprodukter, hon har gått en kurs i nagelteknologi, så hon har massa kul till naglarna och bra nagellack och peeling och skrubb till händerna osv, målade mina naglar i en pastell/chock rosa färg, fint när man är lite brun!

tände massa ljus, lyssnade på enya och satt med varsinn kokhet handduk runt ansiktet innan vi började massera in peeling med stora typ saltflan i. jättemys och blodcirkulationen kom igång ^^ fixade fötterna med fotmask och hårinpackning med handduk virad runt håret. blev ingen bastu för mamma kände sig inte helt kry än. hon är sjuk stackarn ): men det ska vi göra på måndag ev. mys! drack te och pratade massa skit! riktigt mysigt var det! <3

idag är planerna att åka till ikea och snurra runt. ljusförrådet måste fyllas på och ja, det är ju som att springa runt i en leksaksaffär för ett barn. jag älskar ikea :D ska kolla på nya stekpannor och kastruller till induktionshällen! glad att vi valde en sån (: ska bli kul att testa sen! inte långt kvar nu innan köket är klart! alltså jag måste verkligen ta hem min överföringsgrej till mobilen, vill ju visa er bilder på köket!

ska vakna till liv och göra en tallrik havregrynsgröt med linfrön & mjölk och sätta igång den här fredagen (: vi hörs sen! ha en jättemysig dag! puss&kram (:







Kommentarer
Postat av: Marielle

Jag har bara legat på min spikmatta 2ggr men hållt på somnat bägge gångerna så jag har tvingat upp mig själv. Men vad ont det gör närman ligger där i börjanajaj. Det svider så hemskt.

2010-04-16 @ 15:38:22
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback