god natt!

hej allihopa! och tack för era söta kommentarer, va roligt för mig att läsa lite mer om er! även fast ni var väldigt få som svarade, jag ser minsann hur många ni är här inne och läser varje dag (; så blev jag jätteglad!! och jag ska skriva mer om inredning, måbratips osv (: kul att ni kom med förslag! ibland är hjärnan tömd efter en heldag ute på vift!

dagen har vi tillbrigat på ikea, köpte bara massa ljus (: vanliga och med vaniljdoft. var där ganska länge och hoppade runt. klättrade upp i en loftsäng förbi plexiglasskyddet, haha. var många barn som tittade avundsjukt på oss och säkert ville komma upp med. där uppe låg vi som två fån och hade massa sladdar över oss som hängde från taket. ^^ var svårare att komma ner än upp kan jag meddela. jag slog i mitt knä och skrattade så jag tjöt. :D

åkte hem, gick till affären och handlade lite frukost! sen hem, lagade thaimat, blev starkt och jättegott (: tände ljus och har pluggat/fixat hemsida (som jag ska sälja plancherna på senare) åh, ska bli så kul (:

ska sova snart. ska bara göra en kopp bedtime te. och sen march i säng. jag är inte så trött, men måste sova, för imorgon väntas både skola med plugg/prov och sen ska jag jobba i några timmar! (: på onsdag ska jag på jobbintervju och jobbet är på 25 timmar per vecka. har några småjobb nu. och ja, målet är att arbeta upp sakta och tillslut gå på en heltidstjänst! jag är glad att det går så bra (: och nästa vecka ska jag lämna in mitt CV till sex ställen. samma kedja, men olika butiker. jag hoppas och jag vill och jag håller tummarna!

ska nog ta och göra mig en kopp te nu. vi hörs mer imorgon. sov så gott sen! och dröm sött. massa kärlek till er.

puss!



bild från igår ^^



Kommentarer
Postat av: Marielle

Vilken blick :). Vad vacker du är gumman <3<3. Jag kom på en tillsak du gärna får skriva om:). Vad du använder för smink och hur då gör när du lägger på det och vad du använder dig av för tex penslar osv. Jag tycker det är så fint med det sotande men vet inte vad jag ska använda mig av.

2010-04-20 @ 09:46:39
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback