morgonstund har guld i mun..

.. god morgon vänner! sovit gott? sitter nyduschad och äter frukost och ska gå till tåget om 45 min, så har massa tid. riktigt skönt (: jag fick någon slags turbofart trots att jag snoozade i en kvart. och frukosten stod klar och väntade på mig när jag kom ut ur duschen <3 tack.

idag jobbar jag i fem timmar, sen ska vi äta lunch ute i solen (tar med från thaistället här) och bara mysal. hoppas bara att det blir varmt (: någon kväll när det blir varmare är det bestämt att massa kompisar ska sitta på filtar i parken, grilla, dricka vin, röka vattenpipa, spela gitarr, sjunga och fira in våren. ska bli jättemysigt! och på fredag är det valborg.. har för många altenativ och ska försöka kombinera lite. för mamma vill sågärna att vi kommer och äter pannkakstårta med jordgubbar och grädde hos henne. det har vi ju gjort alla år (:

nu börjar jag vakna till liv, skönt! zombievarning på mig för en stund sen ^^ vi hörs senare idag. hoppas eran dag blir bra och att ni mår bra! gör ni inte det, så fejkskratta tills ni börjar känna er gladare, man lurar hjärnan och den tror att man mår bra och är glad, så blir man helt enkelt gladare. (: testa!

pusspuss



ute på stan vid åhlens city häromdagen (:



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback