mys och lugn och ro.

hej hej (: vi myser runt här hemma. städar lite, pratar, dricker te, slappar osv, planerar lite för kvällen. vi har bestämt att vi ska ställa in restaurangbesöket på thaistället. blir för starkt för min mage. så ist gör vi en maträtt här hemma som mamma alltid gjorde när jag var liten och hade varit magsjuk, man kokar torskfilé i vatten med lagerblad, hela vit och svartpepparkorn, gör äggsås på smör, mjöl och mjölk, salt och peppar, kokar ägg och har ägghack i, sen kokt potatis och ärtor till.. gott och det lockar mer än stark mat idag. sen ska vi mysa, titta på film och dricka ännu mer te. bara slappa helt enkelt (: perfekt dag.

jag och nadia är hemma hos mamma, mamma är i österrike med adolf hos morfar så det är lite mysigt att få bo ihop med en tjejkompis (: och det fungerar jättebra. vi är så lika jag och nadia. lika pedantiska när det kommer till städning, fick ett städryck i morse och nu hör jag henne moppa golven därute ^^ ska strax iväg till mataffären och handla middagsmaten, sen går vi hem och lagar mat, och ja film osv,. idag har vi varit nere och fikat på ett fik i centrum, jättemysig, suttit och pratat och skrattat! sen blev min mage knasig igen efter hamburgaren på mcdonalds. hua. men mår bättre igen (:

känns som det blir ganska tidigt i säng ikväll. imorgon ska jag fika med magdalena och barnen och sen har vi tvättstugan mellan sju och tio på kvällen. och sen är det freeedagsmyyyys (:

hoppas ni mår bra? hittar ni på något mys idag? puss&kram <3



Kommentarer
Postat av: Marielle

VAd fin du är. Vart har du köpt tröjan gumman?

2010-04-02 @ 18:21:04
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: fanny

marielle: tack gumman :) det är en klänning och den är köpt på h&m trend! puss!

2010-04-02 @ 18:56:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback