regn, rusk och shopping på stan!

god dag vänner! det är grått utanför, undra om det är många som kommer trängas med mig i stan om någon timme? eller om jag har så tur så att folk hellre sitter inne en sån här dag och tittar på film, eller är på sina jobb såklart (: hoppas ni sovit gott hur som helst. jag har sovit jättebra! och är utvilad! vaknade vid tolv och var helt förvirrad. hade drömt att jag sov hemma i bostadsrätten och vaknde upp här. knasigt det kan bli ^^ men nu är jag klar i huvudet igen och redo för den här torsdagen den 22 april. mitt busskort går ut idag och mina linser är slut. illa. måste införskaffa nya av båda idag eller imorgon (:

imorgon kan man förresten träffa "äntligen hemma" gänget vid kistamässan och få svar på alla sina inrednings och renoveringsfrågor. man kan tex få lära sig att sätta upp kakel osv. och det är ju perfekt nu när vi renoverar köket. inte för att vi ska ha kakel, men ändå (: ska höra med alle om det där. hade varit kul.

ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordning för en runda på stan. lite produkter ska inhandlas så som lermask från lush, massagesten därifrån som doftar vit choklad mm. sen ska jag åka och möta upp alle i kista och äta middag ihop, gå på bio och se "farsan" och sen hämta upp hans lilla syster elinore och köra hem henne innan vi åker till bostadsrätten och sover över! imorgon kommer sista ikea leveransen! ska bli så kul att se köket klart snart. äntligen! så imorgon ska vi åka och köpa kylskåp och även åka runt på lite andra ärenden! och på söndag fyller tusse 25 år, liten blir stor. och det ska såklart firas. det är 4:de födelsedagen som jag firar med honom! vi ska grilla hos familjen erichsen och äta tårta och mysa! jag saknar familjen och jag saknar måns, så det ska bli riktigt mysigt!

blev nyss bjuden på 25 års kalas med glitter&glamour som tema. jag och alle är bjudna till vår gemensama tjejkompis madde som bodde granne med oss innan hon och hennes kille flyttade. vad sjutton har man på sig då? :o ska bli roligt iallafall!

vi hörs lite senare! måste sätta fart nu! ha en jättemysig dag! och ta hand om er <3 puss&kram.



såhär ser mina svarta gummistövlar ut och dom ska jag ha idag igen! puss!



Kommentarer
Postat av: Marielle

Ååå glitter&glamour tema vad roligt. Du kommer säkert vara den snyggaste pinglan. Du är alltid så fin Fanny fattar inte hur du kan och gör. Vart har du köpt dina stövlar

2010-04-22 @ 20:57:51
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback