snart god natt

god kväll kära ni! hoppas ni haft en mysig och bra dag!

snart ska jag komma i säng, är så himla trött. haft ont i magen heeela dagen. blev en mysig promenad på kvällen, brukar ju bli bättre med magont då och mycket riktigt (: tänkte göra en kopp te, att dricka grönt te på kvällen gör mig lugn och extra mysig i kroppen, jättebra avslut på kvällen tycker jag! sen ska jag krya ner och läsa nya amelia. gud jag börjar verkligen bli tant. kommer ihåg när jag fortfarande uppskattade typ veckorevyn.. och innan det frida! haha. så gulligt (: amelia, plaza interiör, topp hälsa, family living och elle mat och vin är dom tidningarna som dimper ner i brevlådan! jag har typ trettio tidningar som är olästa, så det känns lite lagom lustigt att läsa om typ jul och snö och jansonsfrestelse i vissa tidningar (;

dagen har varit bra. var på hälsanshus. gav mycket! jag skulle vilja gå i terapi hela livet, för oj vad man lär sig mycket om sig själv. just nu är det som sagt konstterapi och man lär sig så himla mycket om sig själv bara genom att ha ett papper och massa kritor, målarfärger osv osv. allt kommer ut. och ja, sen mår man så mycket bättre! så ja, mer terapi åt folket. även de som mår bra. jag mår bra i mig själv nu. men jag tycker ändå det ger så mycket. man kan alltid hitta någonting man inte visste om sig själv. är det någonting jag kan slänga ut pengar på så är det utveckling för kropp och själ. hälsofreak som jag är (:

imorgon jobbar jag sex timmar. sen blir det övernattning i våran bostadsrätt. känns galet att sova i allt kaos, fast sovrummet är städat och nybäddat <3 jag och alle var där idag och hämtade vår post, vi kan inte bo där nu, som sagt, renoveras köket och det är kartonger överallt! men det ska bli mys. jag saknar min säng! saknar lukten hemma, saknar min randiga vägg i vardagsrummet, saknar allt. saknar att känna mig hemma. det är inte kul att inte bo hemma hos sig alltså. inte i längden. men men nu äre så bara! ^^ köket är klart inom ett par veckor. segikea drar ut på allt och alex jobbar ju varannan vecka, så ja, lite småsegt! det är så effektivt när han är ledig, men sen står det och väntar på att han ska gå av jobbet i en vecka! hur som haver. bättre att han mår bra, inte stressar och att det faktiskt blir fint och det blir det vill jag lova! blev riktigt bra med valnötsgolvet i köket. det ska ligga i hela lägenheten dock (: förutom i en del av hallen där det blir svarta klinkers.

herregud vad jag babblar. ska göra det där tet nu och sen hoppa i säng! vi hörs imorgon! massa godnattpussar (:



köket innan rivning!



och det här golvet har vi lagt in i köket med. övergången mellan kök och vardagsrummet blev fint. ska sätta oå en smallist bara (:





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback