vanilj ljus, te & mörk choklad.

nu är det min favorit tid på dygnet, nämligen kvällen, solen har gått ner, såg solnedgången förresten och det var riktigt vackert. rött och orange. satt och bara njöt med vårvind i håret när jag väntade på bussen efter jobbet. åh mysigt med vår! jag är så himla glad. bubblar i hela kroppen! jag längtar tills allt grus är bortspooat på gatorna, för mina svarta converse blir gråa av allt damm! men jag tvättade av dom och sprayade dom med sånt skyddsspray förut ikväll (: så nu är dom fina igen!

gud jag är så himla trött ikväll, har varit trött hela dagen. min coach sa åt mig att jag skulle bli jättetrött ibörjan när jag började jobba mer, och ja, hon hade helt rätt. orkar knappt knappa på tangenterna ^^ har bänkat mig i soffan med några bitar av lindt excellence mörk choklad med sea salt smak (jättegod), en kopp te med bedtime te från yogi tea och tänt vaniljljus. mysigt! har på lykke li på spotify och tar det lugnt. ska strax sätta på mig pyjamasen och tvätta av ansiketet och borsta tänderna, och lägga mig på spikmattan. imorgon ska jag på jobbintervju, så vill vara pigg och allert ^^

suttit på hemnet och tittat på lägenheter, hittade en på kungsholmen med jättefint kök <3 jag gillar kombinationen av vitt kök och ljusgrått kakel. fin fint!

sov så gott sen, och dröm sött. vi hörs mer imorgon (: godnattpuss.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback