Den blev ett kort avbrott

och jag är här igen, saknat mig? känns som en evighet sen. och jag har saknat er! jag har de sista dagarna vaknat upp ur någon slags ångestfylld bubbla som jag levt i ett bra tag nu och någonting därinom mig sa åt mig att rycka upp mig, det finns alltid andra som har det sämre också andra som har det bättre. man ska aldrig jämföra, förutom med dig själv. och jag vet att jag har haft bättre än att legat utslagen i sängen och inte ätit på flera dagar. nu äter jag igen och jag har pånågot huxfluxigt sätt vaknat. insett att vissa saker är värda och kämpa för och vissa inte. man får helt enkelt välja sina strider och jag väljer kärleken och jag väljer livet. det är inte värd att slänga bort. att välja den enkla vägen och bara ge upp. det är inte jag. har aldrig varit det, och det märkte jag nog ganska fort. nu lägger jag min enegi på att uppskatta dig älskling och vara i verkligheten istället för i en dimma av frånvarandre. jag vet att jag inte sett dig och nu ser både du mig med andra ögon och jag dig. så därav frånvaron. jag mådde skit rent ut sagt. men när man tänker efter så sitter allt i huvudet. och innan någon visste ordet av så var jag på benen, trött, sliten, utan mat i kroppen, påtok för undernärd, men jag hade en sak som gjorde mig pigg. och det var dina ord. dina varma ord som snurrade i huvudet. och sen har jag alltid haft en kämparglöd som heter duga. jag väljer livet. jag väljer att må bra. och i slutändan så blir allt alltid till det bästa.

idag kl 17 ska jag bli visad runt i danslokalerna! och jag längtar. innan dess blir det en mysig tripp till kahls te handel, hösten är på inväg och det märks. jag älskar hösten, älskar att ha myskvällar med min kärlek, titta på film, titta på varandra. älska varandra, njuta av varandra!

ha en underbar dag kära ni. och ta hand om er <3





Kommentarer
Postat av: J e n [fotografi] - Hobbyfotograf i Västervik

Det låter bra gumman! Du är värd att må BÄST! Inget ska trycka ner dig, inget ska få dig att må dåligt. Du är så värdefull och trots att vi inte har träffats ännu så betyder du väldigt mycket för mig. För du får mig att må bra och du får mig att bli en bättre människa. De egenskaperna hos dig är guld värda. Jag trodde aldrig att jag skulle träffa en människa som verkligen är äkta, och så kom du..



Puss hjärtat!

2010-08-28 @ 18:53:35
URL: http://piecesofjen.blogg.se/
Postat av: Marielle

Men usch gumman. Jag blir lite rädd när du kan dyka så fort. Hur tusan gör du för att bestämma dig så hårt och ta dig upp?

2010-08-28 @ 20:50:47
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: Doris

Så skönt att du mår bättre gumman. Puss! <3

2010-08-29 @ 07:16:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback