God morgon

hoppas ni sovit gott! jag har drömt som bara den i natt. brukar sällan komma ihåg drömmar, men från inatt kommer jag ihåg (: ska blogga lite nu medans jag äter lite yoghurt och sen framkalla massa bilder, tar en evighet, men det tar tid att göra alla hundra bilder i svartvitt (: sen gör jag frukost på riktigt när hjärtat vaknat till liv. ska ringa och boka tid för chokladprövningen i gamla stan också. fick det för 200 kr för två personer istället för 500 kr. bra det där mycitydeal, har förutom chokladprovningen köpt erbjudandet idag som var en kväll med middag och comedyclub på stockholms största comedy-club. 250 kr för två ist för 500 (: 

förlåt för usel bloggning förresten, har massa annat att tänka på. och ibland är det skönt att fokusera sig på verkligheten. timmarna bara svischar förbi vid datorn. men jag passar på nu innan alla vaknar här hemma. doris är vaken som vanligt. slickar hon inte på örsnibbar, så snor hon alla mina hårsnoddar och leker med eller studsar runt i soffan. aldrig varit med om modigare, busigare katt :D så söt. och lucifer älskar henne. måns vänjer sig sakt men säkert. och igår lekte dom faktiskt med varandra.

vi hade förövrigt en jättebra och mysig dag igår (: rensade i hallen. fick så mycket utrensat så det blidde ett städskåp där både dammsugaren, mopphinken och massa städprylar fick plats. en sån här blev riktigt bra till alla små städsaker, toalettspray osv osv. och det blev mycket mer plats, så skönt. blev storstädning också. (: och på kvällen åt vi hämtpizza och tände ljus i hela lägenheten och åt chips, dipp och jordnötsringar och fanta lime (: kollade på zeitgeist den första filmen, men den andra gillar jag bättre. intressant och väldigt uppväckande film. typ som att usa själva planerade terrorn den 11 sep.. den visar massa bevis på att det var en bomb som var inplanterad i huset och massa olika saker som gjort det lättare för huset att rasa ihop. ja, den är bra den filmen. eller vad man nu ska kalla den (: blev bums i säng efteråt. trötta minst sagt! tack för en mysig kväll hjärtat <3

förresten i går köpte jag min första julklapp :D jag vet galet tidigt, men london är strax innan jul så jag vill fixa klart allt innan. kanske ska kika lite till efter någon. vi hörs senare. ha en jättemysig dag nu. jag bara älskar att hösten är här snart. mysigt att dra på sig mjuka myskläder när man hoppar ur sängen och fårskinnstofflor. <3 underbart!

puss&kram (:

 




Kommentarer
Postat av: Doris

Chokladprovning är trevligt! Det har jag varit iväg på ett par gånger. Det är lite som att få öppna en låda Aladdin, fast bättre, och godare =) Zeithgeist är bra, en verklighetens skräckfilm. End Game och Wake up call vill jag filmtipsa om i samma genre, fast Zeithgeist-filmerna är bättre. Ha en bra förmiddag!

2010-08-31 @ 10:49:43
Postat av: Petra

Ha ha! Jag köpte min första klapp för ca 1 mån sen... ( ;

2010-08-31 @ 13:44:05
Postat av: Doris

Du är så jättesöt

2010-08-31 @ 22:19:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback