God natt härifrån

god natt alla underbaringar. hoppsa ni mår bra och har haft en braig kväll (: vi har mest bara stökat runt. plockat och fixat. och det börjar se männskligt ut här igen (: stökigt med massa ullared påsar och packning. ikväll sover vi gott på nya tempurmadrassen och nyvädrat i sovrummet. ska hoppa in i duschen snabbt innan sängen och svalka av mig. eller blir väl varm dusch. inte så varmt längre.

det var supermysigt att få träffa julius igen och han var lika charmig som jag minns honom.  så nu är handpenningen betalad. nakenfisen går lös på 9000 kr. och doris på 6000 kr. tokiga summor. men uj så massa mycket kärlek vi ska dela. mys!

just nu ligger måns i julius nya tröja från ullared i mitt knä och spinnmotorn är i fullgång. han är varm och mysig. tror han kommer ha jättekul ihop med julius, dom är ju aktiva båda två (: måns lånar som sagt julius nya svart och vit randiga tröja som det står "pytteliten" på från lundmyr of sweden. ni ser den på korten här nere (:

nu ska jag hoppa i säng, men först skön dusch. måns myser i tröjan. han gillade den :D han ser ut som en kines på sista kortet.. (:

puss&kram.















Kommentarer
Postat av: Doris

Ååååååhhhhh!!!!!! Så söt tröja! Julius kommer mysa massvis i den <3<3<3<3

2010-08-05 @ 00:59:30
Postat av: pyrah

Naaaw, gulle!! Kan du inte snälla lägga ut ett klipp så jag får höra hur han låter Måns? Så fin!

2010-08-05 @ 02:41:39
Postat av: J e n [fotografi] - Hobbyfotograf i Västervik

Naaaw så söt! Visst är det mkt pengar, men jag tycker det är mer tokigt att bondkatter skänkes.. man skulle mötas på mitten istället så alla katter blir värderade till pengar o inte blir slit och släng :( Jag menar, hundar som är blandras blir ju bara billigare, men de kostar ju ändå flera tusen. Så tycker jag det ska va med katter också! Då tror jag att man skulle råda bot på problemet med alla hemlösa stackare. Puss!

2010-08-05 @ 12:58:45
URL: http://piecesofjen.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Inte alls tokiga summor! Men jo, man fick höra både det ena och det andra när jag skaffade min cornish rex. Men vad är några tusenlappar på (förhoppningsvis) 20 år med mys, sällskap och många skratt? :) Lycka till med båda småkatterna. lite avis ;)

2010-08-05 @ 15:23:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback