köttfärssås med sting.

sitter och varvar ner efter dagen, kändes som den aldrig skulle nå sitt slut. haha.än är den inte slut, men nu är det ju bara trevligheter kvar. ska strax ställa mig vårt fina kök och laga mat. blir köttfärssås med fullkornspasta. gör lite annorlundare än hederlig köttfärsås. men den blir toppen (: har bla i squash och färska champinjoner. ska bli gott, jag är hungrig (:

hoppade ur kläderna och hoppade i en oversize t-shirt när jag kom hem. alltså tighta kläder är inget för mig :p speciellt inte hemma. så det var skönt. nu är jag så avslappnad så det känns som jag ska somna :P får sätta igång lite musik så jag inte tuppar av i något hörn.

kvällens planer består alltså av middag, film och mys. ska leta film också nu kom jag på. och ja, sen börja med middagen. hjälp jag är galet trött hur ska det här gå..

imorgon ska jag iallafall till moderna museét och köpa en eller två citat plancher av andy warhol. ska bli kul (: och sen på kvällen ska vi ha myskväll med god mat och efterrätt, film, godis, gos i mänger! (:

ska ta och samla ihop mig nu och sätta fart (: vi hörs! ha en mysig kväll. pusspuss.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback