ny energi tack

puh, behöver lite ny energi känner jag. trött trött trött och påtok för mycket att hinna med. stress är inte bra! men det är slut på semestern och det är jättemycket jag ska fixa med, ringa skolan och börja med en ny kurs, ringa jobbet ska jag göra i mitten av augusti. några intervjuer är inbokade och snart ska vi åka och hämta doris också (: <3 mys. jag borde veeerkligen köpa en kalender. allt bara snurrar runt. haha. har massa mejl att svara på också. förlåt för det. det kommer lovar. hinner knappt sitta här nu. ska in i duschen och duscha och sen träffa en mamma ska på barnvakts intervju. det blir kvällstid när flickan sussar så det blir perfekt att plugga då! (:

är hemma i bostadsrätten nu och myser med min familj. städar, tvättar och börjar äntligen få pli på all oreda. jag gillar inte när det är stökigt. hua. men nu så. allt är på sin plats och just nu dammsugs det här hemma (: nästa vecka ska vi sätta dit dom fina svarta handtagen på köksluckorna och även stora avlånga i krom på mina vita högblanka garderober. och så hämta doris som sagt och så kommer mormor på middag (:

ska ta och hoppa in i duschen nu, och åka på intervju, sen ska jag baaara slappa ikväll. orkar inget annat. sitta och bläddra i en topphälsa och dricka mängder med te, titta på massa tända ljus och film, kramas och mysa!

ha en jättebra dag! puss på er (:







fröken fluff lipar alltid (: gullfian.




Kommentarer
Postat av: J e n [fotografi] - Hobbyfotograf i Västervik

Underbart söt!!

2010-08-06 @ 13:44:37
URL: http://piecesofjen.blogg.se/
Postat av: pyrah

åh, så sööööt! jag vill också ha en till liten pälsboll, är såå avis på dig!

2010-08-06 @ 13:53:39
Postat av: Doris

Vilka bedårande bilder! åh! <3 Lycka till på intervjun gumman!

2010-08-06 @ 14:38:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback