regnet smattrar

vilken mysig kväll jag har haft. helt ensam. ja såklart är mina älskade katter hos mig. men annars helt solo. och jag har haft mys vill jag lova. pratat liiite för mycket i telefon kanske. så allt har dragit ut på tiden. har velat blogga i flera timmar, men nu blev det som det blev.

sitter uppkrupen i soffan med ett stort vanilj ljus framför mig, bryan adams på spotify, cola i iittala vinglaset och utanför smattrar, eller rättare sagt öser regnet ner. åskan lyser upp himlen i mellanåt och ett tag var jag och måns ute på balkongen och tittade storögt. han tyckte det var lite läskigt efter ett tag, även fast det var han som promt ville ut från början, så vi gick in och satt oss i soffan istället.

hade verkligen velat sy gardiner till köket ikväll, men min mamma har min symaskin, den ska jag ta hem nu, för hon är klar med det hon skulle sy. och jag är på pysselhumör (: ska bli mysigt att sy gardiner. inte så svårt heller. gardinkappa bara en svart med små små vita prickar. ska köpa tyget på panduro, såg det sist jag var där.

sen har jag mysat och haft lite hemmaspa med cocos peeling och duschtvål och filat fossingarna och smort in mig med body butter cocos. mm.. luktar cocos :p och banan shampo. ska strax göra mackor. åt middag runt sex, så börjar bli hungrig. har tittat på film också. och snart blir det en till film. sen ska jag sjunka ner på spikmattan och läsa bok. ta med katterna in och ha mysbelysningen på. mysmysmys!

hoppas ni mår bra! puss!


  



Kommentarer
Postat av: Doris

snygg snygg snygg!!!

2010-08-08 @ 00:17:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback