storstädat.

hej på er (: sitter i divanen i soffan och slappar. har städat och nu tar jag det lugnt en stund, sen tänkte jag ha lite mysigt hemmaspa. idag är det en bra dag! hoppas ni också mår bra (: jag är glad för jag har mindre ont i kroppen idag. alltså den smärtan som jag haft de senaste dagarna går inte att beskrivas. det är inte lätt att vara munter när det strålar, ilar, domnar och ömmar ): jag hoppas att få mina naprapatbesök betalade av försäkringskassan eller helenas pappas försäkringsbolag (mitt går bara in om skadorna sitter i senare). eller jag vet inte. för det blir dyrt för mig ): jag kan inte sitta, inte stå, inte ligga.. utan att det värker. så idag är jag glad att jag har lite mindre ont!

hade en mysig dag igår. blev ju moderna och arkitektmuseet och fika och restaurang, film orkade vi inte, men vi hade mysigt iallafall (: pysslade runt hemma och så. och idag låg jag och drog mig länge. ska träna lite och sen duscha som sagt. kanske bad. får se. ikväll ska vi bara ta det lugnt, äta god middag, kolla på den där filmen vi inte orkade igår och ta det lugnt!

jag har hittat världens bästa photoapp till iphonen. helt underbara effekter! ska ta och tipsa om mina favoriter här snart! (: ha en mysig lördagskväll nu. massa pussar&kramar.

 

ett gladmongo på restaurangen igår.





Kommentarer
Postat av: doris

Så härligt det är att glada och lyckliga leenden alltid smittar av sig! =D

2010-08-21 @ 19:20:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback