stripes and leather

det var en seeegstartad morgon hemma hos oss. jag åt frukost i lugn och ro, klappade alla katter, gjorde datorn i hundra år. tills jag tröttnade och tog en dusch, peelade mig och fixade till mig för stan (: sen blev det luncha med amie på gott salladsställe och massa mys och prat. och kom hem helt slut. nu laddar jag batterierna för middag på mysig thairestaurang i innestaden med darlingen. ska bli jättemys. och sen ikväll blir det film och gos. jag är trött, ska bli skönt att sova. och imorgon jobbar jag heeela dagen. sen middag och tjejkväll på kvällen med helena. ska fika med cissie innan också. ska bli mycket trevligt (: så hella torsdagen är totalt uppbokad. varför blir det alltså så :p allt på samma dag.

nu är inbjudningarna till min 25 års bjudning ivägskickade också. inte till alla, har inte allas nr tyvärr. men det ska ordnas minsann! kul! jag längtar (: just nu i denna stund är runt 25 personer bjudna.. förstår inte riktigt vart vi ska få plats, men det löser sig. och det blir plockmat och massa fika och sånt. jag älskar att planera maten :D och laga den och lägga upp den fint. mm! kuul.

ska fixa till kaluffsen nu och bättra på sminket och sen åker vi. jag börjar bli hungrig (: ha en jättemysig kväll <3 puss&kram.







leggings med läder lappar - h&m
tröja med ränder - jc





Kommentarer
Postat av: J e n [fotografi] - Hobbyfotograf i Västervik

Ingen fara hjärtat, har inte kunnat kolla bloggen på två dagar ändå. Har inget internet hemma nu och vet inte när det kommer tillbaka, bredbandsbolaget visste inte ens när, så sitter hemma hos mamma nu. ville kolla om du hade skrivit :) jag lämnar mitt mobilnr här i adressfältet så kanske du kan sms:a istället (om du VILL!) när du kollat vilka datum du kan komma hit. så kan du ju bara skriva de så jag kan kolla om jag kan (men det tror jag, har inget planerat alls). O du får va hur många dagar du vill :) Men kolla det o sen messa mig! <3 För som sagt, vet inte när internet kommer tillbaka.. kan komma tillbaka imorn, kan komma tillbaka om en vecka.. eller längre. :(



Angående Baccardi så är det inte så illa så det är på tal om omplacering. Han är liksom inte elak på det sättet... kan inte förklara. Men det känns mer som han vill busa liksom.. fast Bioz blir ju arg, men ja.. jag kör med vattenspruta. Eller skakar bara på den. Jag hoppas det går över, han är ju väldigt "barnslig" fortfarande.



Hoppas det är bra med dig hjärtat! PUSS! <3



2010-08-18 @ 19:39:26
URL: http://piecesofjen.blogg.se/
Postat av: J e n [fotografi] - Hobbyfotograf i Västervik

Vännen, vilket datum fyller du år? Puss!

2010-08-18 @ 19:46:05
URL: http://piecesofjen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback