tröttmössa

god kväll (: den här dagen har inte gett mycket andrum vill jag lova. det har blivit x antal kommunala resor och jag är helt slut i kroppen. men jag har haft en bra dag trots allt (: att börja dagen med caféfrukost är ju inte helt hemskt :D sen har jag varit hos naprapaten också. och känner mig mer förstörd i kroppen nu än innan. krocken har tryckt ihop mina kotor i ryggraden så det är stelt vill jag lova. men han knådar på och nästa gång ska vi försöka få ut kotorna med, nu ligger dom och trycker och det gör oooont.

idag har vi fått upp handtagen på nästan alla skåp i köket, ja faktiskt alla skåp men inte på lådorna. det kommer imorgon (: så imorgon blir det mer köksrenovering och sen på lördag kommer mormor på middag och på söndag åker vi och hämtar doris <3 mys! imorgon ska vi vara adolf vakt också (: ja, åt min mops. ska bli jättemysigt! saknar honom. fast jag träffar honom flera ggr i veckan, men han bor ju inte med mig så.

ska ta en dusch nu och krypa i säng. är jättetrött. ska ligga på spikmattan och sen sova. får se om jag orkar läsa lite i min bok. imorgon blir det sovmorgon. i need it. fast jag vaknar alltid innan tio ändå :p

imorgon blir det förhoppningsvis en bättre bloggdag. nu duscha. puss&nattinatt <3



den här har pontus gjort till mig, fin va (:



Kommentarer
Postat av: J e n [fotografi] - Hobbyfotograf i Västervik

Livstecken =)

2010-08-13 @ 00:04:33
URL: http://piecesofjen.blogg.se/
Postat av: Doris

Din rygg kommer att bli bra ska du se :)Du får sova gott! Och drömma sött, och vakna pigg :)Puss!

2010-08-13 @ 00:10:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback