God natt sov så gott.

natt snart. god natt. sitter och lyssnar på joshua radin what if you. halvdeppig låt men jag älskar hans musik. den är djup och mysig, äkta och ärlig. jag saknar din närhet älskling, saknar dig jättemycket. det är tomt att sitta i lägenheten ensam. det är mysigt att katterna alltid är runtomkring mig. <3 bestämde mig för att sussa hemma ikväll. brukar inte vilja det den veckan jag är ensam här, men det blev så ikväll. mamma körde hem mig och vi har suttit och mysfikat med gott te och levande ljus. mysigt!

mycket mysigt! och jag har precis tvättat av sminket, doris är så gullig hon är min svans i vått och torrt. hon följer med vart man än går. hon vill inte vara ensam fröken fluff (: sötfian. jag älskar henne <3 idag fick hon hälsa på vera, ja urnan alltså. snart tre månader sen. känns som en evighet ): saknar dig! imorgon ska jag ha en vera kväll och framkalla massa bilder på henne och tända ljus framför urnan och så. när vi går hemmifrån säger vi alltid hej då till alla katter var för sig, klappar dom och säger "hej då lucifer" "hej då måns" "hej då doris" och självklart också till vera. går alltid fram och klappar på urnan. går en varm stöt genom kroppen varje gång. vad du är saknad hjärtat. obeskrivligt. går inte en dag utan att du finns i mina tankar. du ger mig kärlek, trygghet och hopp om att det finns genomsnällhet. för det var precis det du var. genomgo. underbar och gav så himla mycket kärlek. en lurvboll fylld av kärlek. jag älskar dig vera.

idag har jag varit hos min farmor och farfar på min farmors 66 års dag. vi åt jättegod plockmat, skarattade, stojade och pratade om livet. mycket kul (: skrattade mycket. varm stämning och jag tycker om det! köpte lite godsaker från en delikatess butik. bla årefabrikens mörka choklad tryfflar. jum jum.

sen har jag kollat på film, tagit det lugnt. vunnit två auktioner på tradera. jättefina och billiga och helt nya (: så jag är nöjd. visar bild härnere. 16 kr för kjolen och 40 kr för klänningen.

nu ska jag rosta ett par mackor med marmelad och dricka en kopp godnatt te och sen borsta tänderna och ta med missarna in i sovrummet och läsa lite innan jag släcker. imorgon ska jag till mamma och rensa igenom massa saker på vinden. en del kläder och prylar från när jag var tonåring. och massa av mina och alles saker och inredningssaker. ska bli kul jag tycker om att man kan "fynda" på vinden :D sen ska jag skicka tradera paket och ha spakväll. inte mycket mer planerat (:

vi hörs imorgon kära ni. sov så gott. massa pussar&kramar.

 



Kommentarer
Postat av: Doris

God efter midnatt!

2010-08-23 @ 01:20:54
Postat av: J e n [fotografi] - Hobbyfotograf i Västervik

Älskar när du skriver om katterna! Kärlek! Vi säger också hej då till var o en hihi :) Puss

2010-08-25 @ 19:40:32
URL: http://piecesofjen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback