fjärde advent

åh vi har verkligen haft en underbart mysig dag och kväll. julkänslan sprider sig i hela kroppen. ska strax krypa ner i sängen och mysa och titta på "tomten är far till alla barnen" det är tradition varje jul för mig (: ska bara tvätta av sminket och bädda upp sängen sen så. gos!

jag och älsklingen har haft en riktig mysdag idag. superdupermys! sen vid tre kom hans kompisar hit och våldgästade oss i några minuter, ville hälsa på. alla är så nyfikna (; helena har jag gått i samma skola som. men som man säger, alla känner apan, men apan känner ingen.. jag har guldfiskminne i mellanåt, hehe.

sen gick jag till affären och hadlade lite ingredienser till julgodisbak, gick i snöyran hem till mamma och bakade julgodis och myste. sen gick vi till berit och fikade glögg och pepparkakor med grönmöggelost, jag, sebastian och mamma. riktigt mysigt! gick tillsammans upp till kyrkan och satt med massa andra i kyrkbänkarna och lyssnade på helt sagolik julmusik som en kör sjöng. gud va vackert det var. satt och lutade huvudet mot älsklingens axel, han är så lång, känner mig så himla trygg med honom <3 det var verkligen jättemysigt! sen träffade vi våran gamla konfirmations präst! åh så mysig han är! fick massa kramar och åh så glad han var att se oss. vi kom fram till att det är 13 år sen vi konfirmerade oss. sen tog vi en mysig promenad hem, busade med älskjlingen. blev upplyft, och myst med, åh! älska! sen försökte vi få ner varandra i snön, gick väl sådär (; kul hade vi iallafall. när vi kom hem till mamma lagade mat ihop alla fyra, hade julmusik på, tände en brasa i öppnaspisen, dämpade belysningen och bara myste! flyttade fram matbordet framför brasan och hade mys vid middagen (: blev julgodisbak, skratt och mys! tände fjärde ljuset i adventljusstaken medans vi åt lussebullar och drack glögg!

riktigt mysig dag! tack <3



mys i soffan innan vi gick ut på göta källare i fredags



twisterbus (; på lördagen!





oskyldig älskling i köket ^^





slappar och myser



ute i snön och på vandrig inne i stan med julshopping och brunch

mys med vin som verkar vara väldigt roande. hehe



på dansgolvet, ser ni oss!? (:



haha usch. men kul hade vi :D micke och jag.



alexandra, micke, sebastian, jag och cattis! whi!



Kommentarer
Postat av: sebastin

Denna helg va verkligen helt perfekt! Detta måste vi göra om snart ;) och då ska du vara med på twister och jag kommer vinna!! <3

2010-12-20 @ 09:29:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback