god morgon

god morgon! sitter och myser med massa tända ljus omkring mig och äter frukost. utanför är det mörkt och vackert med all underbar snö. lycka att ha snö på julafton <3 nu är det verkligen inte lång tid kvar tillden mysigaste dagen på året enligt mig. älskar verkligen känslan, maten, traditionerna, öppna julklappar, umgås med nära och kära, sitta och värma sig vid en varm brasa, dricka glögg och lyssna på mysig julmusik. och bara njuta! jag är bra på att njuta. jag mår så himla bra. i kropp och själ och hjärta. jag lovade mig själv att ha en mysigare jul i år, och det har jag verkligen haft <3 en sak jag saknat är dock leilas jul. det var så himla mysigt och stämningsfullt att titta på. kanske borde kolla om man kan hitta det någonstans..! i will do.

igår tog vi det lugnt, kollade på hus på hemnet och myste massa! lagade thaimiddag tillsammans med älsklingen och dukade fint <3 mums! blev gott. hade tänkt att göra pepparkaksäppelpaj med vaniljglass, men vi glömde äpplena :p så det ska vi göra ikväll ist!

dagarna fram till julafton ser ut som sådant;

tisdag - ska vila lite till, halsen känns lite bråkig. mamma kommer på fika efter lunch och tar med sig ett paket röd henna. här ska bli tomterött, ja nästan iallafall. sebastian har fått tycka och tänka. så rött ska det bli (: så färga håret, ner till centrum och handla julklappspapper och börja slå in julklapparna. myskväll med älskling, hopp i säng runt 21, stackarn är trött.

onsdag - fika med helena i stan, köpa massa massa tyll och börja rita mönster till tyllkjol, vara adolf-vakt åt mamma när hon shoppar julklappar, på kvällen ska vi släpa hem julgran och klä den, dricka glögg och mysa hos mamma.

torsdag - ev vara adolf-vakt på dagen om mamma inte är klar, slå in julklappar till familjen cobert, på kvällen blir det lillajulafton hemma hos sebastians föräldrar med alla. en lugn dag!

fredag - julafton och världens mysigaste dag! god julfrukost, dopp i grytan vid lunch och julmiddag och julklappar, mys och värme, kärlek och massa gos!

nu ska jag fixa lite plancher, designa osv osv. håller ju på att starta upp planchföretaget (: ska bli så himla himla kul (: längtar!

hoppas ni får en jättebra dag allihopa! och mår jättebra! <3 ta hand om er! massa julpussar!




mysmiddag med nya underlägg med virrvarr mönster och världens bästa älskling <3



Kommentarer
Postat av: Petra

Jag har blivit TOKförkyld vilket verkligen känns jättetrist. Så se till och ta hand om den bråkiga halsen så den inte blir bråkigare! Jag måste vara pigg till julafton åtminstone.



Kram (på säkert avstånd...( ; )

2010-12-21 @ 10:53:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback