helt underbara

jag blir så otroligt lycklig av era kommentarer. vilka fina människor ni är. åh! vill springa och krama er allihopa! tack för att ni finns <3 jag är glöad att jag satt lösenord här på bloggen. det känns nästan som en privat dagbok nu :P känns som jag vågar vara mer öppen. det känns otroligt bra. ni ser mina bra sidor, och det känns jättebra. jag har haft ett helt år på mig att bearbeta seperationen med alexander och vi är vänner nu. hörs varje dag och kan skratta ihop, det känns jättebra. jag behöver honom i mitt liv.

idag har vi varit i köpenhamn och julshoppat, fikat, ätit kina mat i kylan, skrattat, undrat varför danskar säljer så mycket alkohol på presbyrån och tittat på all vacker julskyltning. jisses danskarna är besatta av julskyltning! vi skulle på julmarknad också, men då protesterade jag, min mobil dog och jag ville hem och ladda, saknade ju min älskling :$ imorgon åker jag hem igen. jag är halv utan honom. behöver ha honom nära mig. jag är verkligen inte hel utan dig älskling. så bra gick det för oss att vara ioväg från varandra. besatthet kallas det tror jag! jag är så jävla kär. tur att båda är lika desperata av vaandra iallafall. annars hade det nog känts lite knasigt :$

ska fika glögg och pepparkakor nu-. sen blir det sussa,. bussen går 10:50 imorgon. blir nog en del sova på bussen, älsklingen och robin kommer och hämtar mig. skönt att åka bil. sen middag, myskväll och somna i varandras armar <3

sov gott älskade ni. dröm sött <3





älskade lucifer och doris <3 jag älsakr er! åh!


Kommentarer
Postat av: Tessan mamma till Alicia 15 månader

Åh så söta dom är Lucifer och Doris. :)

Glöm inte bort att du lovade att fixa min blogg ;)

Jag har verkligen ingen annan att fråga och jag måste verkligen ha en helt ny header. Är så trött på den jag har nu. Du är ju så duktig på att designa bloggen.

Puss och Kram hjärtat! Miss You.

<3<3<3<3

2010-12-15 @ 08:25:49
URL: http://youremyangel.blogg.se/
Postat av: Therese

Dina katter verkar så underbart underbara!

Vi hade en liten katt men var tvungna att avliva henne då hon blev sjuk, det var den värsta dagen i våra liv... Vi bor i lägenhet nu men kommer att köpa en liten så fort vi flyttar till hus. Det är som att förlora en familjemedlem. Hoppas att du har det toppen i Köpenhamn!

Kram till dig!

2010-12-15 @ 10:11:34
URL: http://fromtheinsideandout.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback