hemma

nu är vi hemma från glöggfesten. haha, har ont i kinderba. sebastian har minst sagt knasiga vänner (; men roliga är dom. skrattat oavbrutet sen vi kom dit. hehe. haft jättekul iallafall (; och årets saffrans glögg var inte så god tyvärr. jag som verklige nhade sparat flaskan läänge för att ha den på julafton :p får ge bort den till någon som jag inte tycker om, skämt o sido, hah. har myst massa påvägen hem, på tåget, mys! sitter som fastklistrade på varandra och gosar. vad jag älsakr den här killen. han är verkligen speciell. till och med alexander tycker om honom. fick ett sånt fint sms av honom ikväll. var bara tvungen att visa sebastian och han blev jätteglad han med. tack gubben <3 du är bäst! glad att vi är så bra vänner, behöver dig i mitt liv! och jag stannar! vet att du gör det med (:

efter vi skrivit papper för lägenheten så körde alle mig till huddinge, sen ringde jag sebastians mamma som ville ses och gå och kolla i affärer och fika. så vi kollade lite och sen satt vi oss på mysiga cafét och åt lite gott, drack te och pratade om huset. ska bli så himla mysigt! åh vad jag längtar!!

imorgon ska jag plugga, åka till lyra och fika med liv och mysa med basse på kvällen. på fredag ska vi till helena (inte älsklingens syster utan "min helena") och fika. ska bli kul att visa upp honom :D kärleken! sen på kvällen ska vi hem till hans föräldrar och äta  middag. ja, man blir verkligen inbakad i familjen cobert. det är varma leénden, skratt, kramar och mys! hemtrevligt är ett ord jag skulle använda på den familjen. och nu tillhör jag den (; mohaha.

nej ska göra hjärtat sällskap, han sitter bredvid och låtsas verka upptagen :p saknar honom fast han sitter så nära. jag är så himla himla kär. bara bubblar, svävar och älskar över allt annat! JAG ÄLSKAR DIG!



jag älskar dig sebastian <3



Kommentarer
Postat av: Carro

Ska du verkligen låsa bloggen? Jag tycker inte att jag skrivit något taskigt till dig, men jag antar att det inte är någon idé att fråga om lösenord eftersom du inte godkände min kommentar där jag frågade vad du anser är en elak kommentar..

2010-12-09 @ 00:35:24
Postat av: Maria

Jag undrar också vad som är en elak kommentar.

2010-12-09 @ 17:58:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback