hoppa hoppa på medusa rockklubb

iiih vilken kväll. sebastian är nog den spontanaste galnaste vackrast människa jag haft vid min sida. haha, vilken energi :D vi gick ut och åt, tapas i stora lass, mums! satt där och försökte prata, men det var för högljutt, blickar säger väl ändå mer än tusen ord..? jag är helt knäsvag, förtrollad, bortrövad, lycklig! han är jag fast i en annan kropp, och med mer trygghet och den ger han mig också. vilken underbar människa. genomsnäll, trevlig, social, romantisk. listan kan göras lång!

jag hörde av mig till mitt grabbgäng, så mötte vi upp dom, tokdansade till punk/rock musik i rökiga källarlokaler tills vi var svettiga. hehe. har haft en sjukt roligt kväll :D först mys och sen jättekul! mm (: trivs så bra med min sebastian ♥ vi kom fram till att det är så viktigt att ha alla delar i ett förhållande, både den mysiga biten men även hitta på roliga saker ihop, och fy sjutton va kul vi haft ikväll. stod verkligen och tokhoppade :P

vi somnade på sista tåget hem. "sov du gumman så väcker jag dig när vi är framme" haha, eller hur, vaknade av att han satt och hängde med huvudet mot mig och sov (; sen gick vi lite smått vinglandes hem och nu är vi inne i värmen och myser med katterna. mm, sebastian har två katter! (:

för att göra alla missförstånd utredda. jag och alexander gled ifrån varann för över 14 månader sen, vi har försökt lite smått under den perioden, men det gick inte. jag vill bara inte gå ut med mitt privatliv. så för er är det kanske jätteknas att jag träffat ny (; men inte för mig. im in love! ♥ livet är fär kort för att inte välja lyckan. han är lycka för mig!

nu ska jag tvätta av smink och dra av mig fodralklänningen och hoppa i säng! TRÖÖÖTT. imorgon ska vi hem till sebastians familj och äta frukost och sen ska jag till gamla lägenheten innan visningen som är imorgon, spännande (: sen promenad och baka lussebullar med mamma sen blir det nog middag och film med älsklingen.

vi hörs imorgon! sov så gott. puss&kram (:



vi får skylla på att vi inte var nyktra (; inget kort blev bra :P och sebastian har moppemusche (; hahaha



Kommentarer
Postat av: Jennica

Gumman, va fina ni är tillsammans!! Jag får väl erkänna att jag också reagerade på att du träffat en ny, men vet du vad, när jag tänkte efter så skulle jag göra precis likadant!! För vem skulle vända ryggen åt lyckan o kärleken bara för att det nyligen tog slut med en annan?! Inte jag iaf!! Go for it, hjärtat! O ingen blir gladare än jag om det gör att du finns i Stockholm, för då kan vi ses oftare <3 Du är värd all lycka och kärlek i världen min fina vän! Men du... don't be a stranger, hör av dig snart! Sakar dig som en tok!! Need you in my life... <3 PUSS och ta hand om er!

2010-12-05 @ 09:39:53
URL: http://jenfotografi.blogg.se/
Postat av: Jennica

Iiih, du är lik min syster på den här bilden.. Hm.. =) PUSS!

2010-12-05 @ 09:41:45
URL: http://jenfotografi.blogg.se/
Postat av: Marielle

Jag måste erkänna att han är lik Alex;).

2010-12-05 @ 13:33:06
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback