Lucia & bussresa

god morgon kära ni och välkommen till en låst måbra blogg med inriktning på självkänsla, värme och livslust och även lite inredning men mest och till stor del får ni hänga med och följa min vardag. från kaos och upp och ner till lycka, där jag inte nöjer mig med en halvdan lycka utan är nöjd när jag är lycklig på riktigt. känner mig komplett nu. nu är det bara några få bitar kvar, sen så. jag hoppas verkligen att ni som ville få lösenordet fick det igår, fick ett sms av helena "vad är nu detta??!?!?? geee mig ditt löööööösen!!!!" hihi (; så jag hoppas som sagt att det kom fram till er. och ni ska veta att även fast jag inte alltid svarar på era kommentarer, så blir jag överlycklig varje gång <3 ni värmer verkligen upp inifrån ska ni veta. underbara är ni allihopa! jag hoppas ni vet om det!

vi hade verkligen en mysig kväll igår. dagen mådde jag mindre bra, jag drogs upp av sebastian, han tig tag i mig, omfamnade mig och gav mig den där lyckokänslan han alltid ger mig, sen kändes allt bra igen. vi fick fika besök av gamla vänner. inte träffat micke på år och dar, det är så kul att vi har massa gemensamma vänner, även fast jag tappade kontakten för flera år sen, så känns det lika roligt att se dom nu som då. människor med hjärtat på rätt plats! <3 vi drack te och kaffe, pratade och när dom gick så låg vi och bara gosade på sängen, tills vi kom på att biljetterna till lucia konserten skulle hämtas ut, sebastian sprang som en tok till atg och hämtade ut dom. hade någon minut på sig innan deras maskiner stängdes av, men han hann! så vi gjorde oss fina. det blev svart fodral och vackert svart strass halsband, korkskruvar i håret och fint smink med lite grönt glitter vid ögonvrån. älsklingen hade skjorta var fin i håret <3 åh det är så kul att klä upp sig :D sen tog vi oss till globen och satt och höll varandra hårt i handen hela tiden, vackraste av dom vackraste luciatågen. aldrig varit med om finare och mer stämningsfullt. det lovade vi att vi ska ha som tradition varje jul. du och jag älskling <3 när vi kom hem, tände vi massa ljus, åt varma toast och myste. lyssnade på massa mysmusik och skrev brev till varandra. sen blev det gos vill jag lova. underbara älskade älskade sebastian. du får mitt inre att leva lite extra. jag älskar dig så himla otroligt mycket.

att åka ifrån sitt livskärlek, att slitas från sin andra halva, att få behöva ha en smärta i bröstet varje dag i en vecka, det känns inte det minsta kul. inte alls. behöver dig älskling. behöver din nära mig. fungerar inte utan dig. svårt att andas utan dig. min kärleksdrog. det är du. vi får höras massor. <3

satt nyss med värme i kroppen, lucia tåget på tv och en kissekatt i knät. vackert. glad lucia kära ni. hoppas ni får en underbar dag! jag ska som sagt sitta på en buss i sju timmar och åka längre och längre ifrån min kärlek. räknar timmarna tills vi ses igen.

puss&kram!






Kommentarer
Postat av: Hanna

Kul att man får fortsätta läsa:) Har du sett dessa bilder, det är din plansch eller misstar jag mig? http://carlssonkarlsson.blogg.se/2010/december/nu-skall-ni-fa-se.html



Kramen

2010-12-13 @ 10:17:54
URL: http://graficum.se/blog
Postat av: Jennica

Sååå fin du var hjärtat! Som alltid <3



Jag fick lösen, men man får skriva in typ 5 ggr innan man kommer in, men det är det värt =) puss!

2010-12-13 @ 11:20:20
URL: http://jenfotografi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback